Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ozolniekos grib jaunu tirdzniecības centru, stāvlaukumu un bezmaksas tualetes

Ozolnieku novada Dome izsludinājusi pašvaldībai piederošā zemes gabala pie Ozolnieku dīķa nomas tiesību izsoli, raksta zz.lv. Izsoles uzvarētājam būs pienākums par saviem līdzekļiem ne vēlāk kā divu gadu laikā no nomas līguma noslēgšanas veikt tirdzniecības centra, vismaz 100 automašīnu stāvvietu un vismaz triju sabiedrisko tualešu izbūvi.

Pašvaldība skaidro, ka objekta atļautā izmantošana saskaņā ar Ozolnieku novada teritorijas plānojumu ir jaukta apbūve, lietošanas mērķis – komercdarbības objektu apbūves zeme. Zemes gabala aptuvenā platība ir 0,75 hektāri.

Izsoles uzvarētājam būs pienākums par saviem līdzekļiem ne vēlāk kā divu gadu laikā no nomas līguma noslēgšanas veikt vismaz 100 automašīnu stāvvietu un vismaz triju sabiedrisko tualešu, kas turpmāk būs publiski pieejamas un bezmaksas, kā arī tirdzniecības centra izbūvi.

Līgumu paredzēts noslēgt uz 12 gadiem, objekta kadastrālā vērtība ir 60 000 latu.

Jau rakstīts, ka tirdzniecības centra būvniecību pie dīķa iecerējis veikalu tīkls Elvi. Aprīļa Domes sēdē Ozolnieku deputāti nolēma konceptuāli atbalstīt ieceri par veikala būvniecību un zemes vienības Ozolnieku ezers 0,7 hektāru platībā nodošanu nomā uzņēmumam. Tāpēc saskaņā ar normatīviem Ozolniekiem jārīko izsole par zemes nomas tiesībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses