Pie saldējumu letes ir grūta izvēle. Saldējumu ir tik daudz un dažādi, bet ar ko Ikšķiles saldējums atšķiras no citiem?
Pamatbāze saldējumam ir piens un saldais krējums. Pienu var aizvietot ar dabīgo jogurtu. Vēl ir ogas un augļi, ko iepērkam un smalcinām, pēc tam pievienojam saldējumam. Tāpēc Ikšķiles saldējumam ir svaigo ogu garša, ir arī vitamīni. Neaizraujos ar cukuru, jo man pašai negaršo pārlieku saldas lietas. Galvenais – just ogu garšu un lai nav pārsaldināts. Labam produktam svarīgs viss, un vafeles, kurās pilda saldējumu, ilgi meklēju, lai atrastu viskvalitatīvākās. Tās ir garšīgas, kraukšķīgas, nesabirzt rokās.
Visu rakstu lasiet avīzes Diena pirmdienas, 28. jūnija, numurā! Ja vēlaties laikraksta saturu turpmāk lasīt drukātā formātā, to iespējams abonēt ŠEIT!