Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Maxima Latvija apgrozījums pērn sasniedzis 399 miljonus latu

Tirdzniecības uzņēmuma Maxima Latvija veikalu provizoriskais apgrozījums 2011.gadā bijis 399 miljoni latu, kas ir 7% pieaugums salīdzinājumā ar 2010.gadu, informēja kompānijas pārstāvis Ivars Andiņš.

"Apgrozījuma pieauguma lielāko daļu nodrošināja veikalu tīkla paplašināšanās. Savukārt tās cēlonis bija Latvijas ekonomikā notikusī stabilizēšanās, kas kompāniju pamudināja piecās pilsētās veikt kopsummā 19,6 miljonu latu investīcijas un radīt 375 jaunas darbavietas. Tādējādi kopumā aizvadītajā gadā iezīmējās vairāki pozitīvi procesi - gan valstī, gan uzņēmumā," norādīja Maxima Latvija vadītājs Gintars Jasinsks.

Patlaban Maxima tīklā Latvijā strādā 136 veikali.

Tirdzniecības grupas Maxima Grupa kopējais apgrozījums Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Bulgārijā 2011.gadā, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, palielinājies par 7%, sasniedzot 2,3 miljardus eiro jeb 1,61 miljardu latu.

Maxima Grupe ir holdingkompānija, kas vada mazumtirdzniecības biznesu Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. Grupā ietilpst 450 veikali Maxima X, Maxima XX, Maxima XXX, T-Market, T-Market Express un Ermitažas. Lietuvā ir 218 veikali, Latvijā - 132, Igaunijā - 61, Bulgārijā - 39. Kopumā grupas uzņēmumos dažādās valstīs strādā vairāk nekā 25 000 cilvēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses