Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Lielākie nodokļu parādnieki jūlija sākumā valstij parādā 126,652 miljonus latu

Simts lielākie nodokļu parādnieki šogad jūlija sākumā valstij bija parādā 126,652 miljonus latu, kas ir par 4,219 miljoniem latu jeb 3,4% vairāk nekā mēnesi iepriekš, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apkopotie dati.

Lielāko nodokļu parādnieku saraksta augšgalā 2011.gada 1.jūlijā, tāpat kā mēnesi iepriekš, bija uzņēmums Applied Researches ar 4,818 miljonu latu parādu. Pēc Lursoft informācijas, Applied Researches nodarbojas ar nespecializēto vairumtirdzniecību, un tā vienīgais īpašnieks ir Krievijas privātpersona Oļegs Šadrins.

Otrs lielākais nodokļu parādnieks jūlija sākumā bija uzņēmums Angir, kura parāds veido 4,573 miljonus latu. Lursoft informācija liecina, ka uzņēmums nodarbojas ar kokmateriālu, būvmateriālu un sanitārtehnikas ierīču vairumtirdzniecību un pieder Krievijas privātpersonai Oksanai Osipovai.

Trešais lielākais nodokļu parāds 1.jūlijā bija uzņēmumam Būvniecības grupa – 3,06 miljoni latu. Saskaņā ar Lursoft datiem šis uzņēmums pārstāv būvniecības jomu, un tā vienīgais īpašnieks ir Intars Pazāns.

Latvijas privātpersonai Kasparam Ondzulim piederošais metālizstrādājumu vairumtirdzniecības uzņēmums Metalex valstij jūlija sākumā nebija samaksājis 2,878 miljonus latu.

Kokmateriālu, būvmateriālu un sanitārtehnikas ierīču vairumtirgotājs Snok ierindojies saraksta piektajā vietā ar 2,843 miljonu latu parādu. Lursoft informācija liecina, ka šis uzņēmums pieder Latvijas privātpersonai Nadeždai Makovskai.

Privātpersona Andrejs Danengiršs bija sestais lielākais nodokļu parādnieks, un viņš valstij nebija samaksājis 2,832 miljonus latu, bet uzņēmums Alex Būve, kura parāds veido 2,613 miljonus latu, ierindots nodokļu parādnieku saraksta septītajā vietā. Šis uzņēmums nodarbojas ar grīdu un sienu apdari un pieder Jānim Ritumam.

Privātpersona Vjačeslavs Muhins jūlija sākumā nebija nodokļos samaksājis 2,422 miljonus, bet Ēriks Mingazetdinovs – 2,328 miljonus latu.

Desmitais lielākais nodokļu parādnieks valstī 1.jūlijā bija uzņēmums Sakala, kura parāds veidoja 2,28 miljonus latu. Pēc Lursoft datiem, uzņēmums sniedz ar būvniecību saistītus pakalpojumus, un tā vienīgā īpašniece ir Ļudmila Pļeseckaja.

100 lielāko nodokļu parādnieku sarakstā jūlija sākumā iekļauti arī tādi uzņēmumi un privātpersonas kā Rita Tovanceva (1,353 miljoni latu), Veta (876,4 tūkstoši latu), Pilsētmāju institūts Urban Art (812,2 tūkstoši latu), Carnikavas konservi (666,3 tūkstoši latu) un Zemgales metāls (600,8 tūkstoši latu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paaudzes krāj atšķirīgi

Pēdējos gados Baltijas valstīs privātpersonu veiktie investīciju apjomi ir auguši gan ieguldītāju skaita, gan iemaksāto apjomu ziņā. Investīciju jomā paaudžu izvēlēs gan pastāv būtiskas atšķirības.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses