Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Global Finance atzīst Swedbank internetbanku par labāko Latvijā

Starptautiskais finanšu izdevums Global Finance jau trešo gadu atzinis Swedbank internetbanku privātpersonām par labāko Latvijā. Uzvarētājus noteica pasaules līmeņa žūrija, izvērtējot klientu iespējas un servisa līmeni internetbankā. Tā ir atzinība arī Swedbank klientiem, kuri arvien aktīvāk lieto attālinātos pakalpojumus.

"Patlaban Swedbank internetbanku ikdienā lieto jau 515 000 Latvijas iedzīvotāju, pērn klienti to kopumā apmeklēja 35 miljonus reižu. Regulāri papildinām internetbankas piedāvājumus mūsu klientiem un turpināsim tos attīstīt," saka Swedbank valdes loceklis un Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Ģirts Bērziņš.

Pērn Swedbank klienti 2,5 miljonus rēķinu apmaksāja internetbankā automātiski, tādējādi kopumā ietaupot sev 80 000 stundas. 47,7 miljoni maksājumu, ko Swedbank klienti pērn veikuši elektroniski, ir analoģiski gandrīz 6000 glābtu koku, kas būtu vajadzīgi, ja šos maksājumus vajadzētu izdrukāt.

Global Finance konkursa uzvarētāji tika noteikti pēc tādiem kritērijiem kā klientu piesaistīšanas un apkalpošanas stratēģija, klientu paradumu veicināšana interneta piedāvājumu izmantošanā, internetbankas klientu skaita pieaugums, produktu piedāvājuma plašais klāsts, klientu ieguvumi no interneta iespēju lietošanas, kā arī interneta vietnes dizains un funkcionalitāte.

Arī Igaunijā šogad Swedbank internetbanka privātpersonām jau trešo gadu pēc kārtas ir atzīta par labāko.

Global Finance ir viens no vadošajiem finanšu izdevumiem pasaulē, ar lasītājiem 163 valstīs. Jau 13 gadus tas organizē izvērtējumu Pasaules labākās internetbankas, tostarp arī Centrālajā un Austrumeiropā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses