Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Enlight Research ieskatā Eleving Group IPO piedāvājums ir zem patiesās vērtības

Uzņēmums Enlight Research, kas analizē Baltijas valstīs publiski kotētus uzņēmumus, ir publicējis savu pārskatu par Eleving Group IPO.

Pamatojoties uz diskontētās nākotnes naudas plūsmas (DCF) metodi, Enlight lēš, ka Eleving Group akciju patiesā vērtība bāzes scenārijā sastāda EUR 2,39 par vienu akciju. Tikmēr Eleving Group IPO prospektā norādītais cenas diapazons ir no EUR 1,60 līdz EUR 1,85.

Saskaņā ar Eleving Group dividenžu politiku, mērķa dividenžu izmaksas koeficients ir vairāk nekā 50% no tīrās peļņas. Enlight Research prognozē, ka ar 50% dividenžu izmaksas koeficientu dividenžu ienesīgums šogad būs 7,6%, 2025. gadā - 10% un 2026. gadā - 11,8%.

Pārskatā uzsvērta Eleving Group unikālā izaugsme attīstības tirgos, kā arī veikts salīdzinājums uzņēmuma novērtējumam gan attiecībā pret citiem nozares uzņēmumiem, gan uzņēmumiem Baltijā kopumā. Pārskata mērķis ir sniegt investoriem plašāku informāciju par šo potenciālo ieguldījumu.

Pilna Enlight Research analīze ir bez maksas pieejama vietnē https://www.enlightresearch.net vai https://ipo.eleving.com/lv

Eleving Group, viens no veiksmīgākajiem un pelnošākajiem Baltijas finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem, kas darbojas transportlīdzekļu un patēriņa finansēšanas jomā 16 valstīs, turpina sākotnējo publisko akciju piedāvājumu, kura parakstīšanās termiņš ilgs līdz 8. oktobrim. Šis ir lielākais privātā kapitāla publiskais piedāvājums Baltijas biržā šogad, un tajā var piedalīties privātie un institucionālie investori no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Vācijas.

Par Enlight Research

Enlight Research palīdz emitentiem informēt un izglītot sabiedrību par viņu piedāvātajām investīciju iespējām, bet investoriem nodrošina zināšanas, kas nepieciešamas, lai pieņemtu informētus un pamatotus investīciju lēmumus. Enlight vīzija ir radīt godīgu investīciju vidi, kurā augstas kvalitātes pētījumi ir pieejami visiem. Enlight panākumi ir redzami Baltijas Fondu biržā, un tās platformai ir pievienojušies vairums plaši pazīstamu biržā kotētu uzņēmumu, kamēr lasītāju skaits ir pieaudzis no simtiem līdz tūkstošiem.

Eleving Group ir pasūtījis Enlight Research neatkarīgo analīzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses