Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Binance pievienojas Digitālās tirdzniecības kamerai

Pasaules lielākā digitālo aktīvu birža Binance ir pievienojusies vadošajai blokķēžu un kriptovalūtu tirdzniecības asociācijai Digitālās tirdzniecības kamera. Binance pievienojās kameras izpildkomitejai, lai kopā ar citiem nozares dalībniekiem veicinātu kriptovalūtu normatīvā regulējuma izveidi un tālāko blokķēdes ekosistēmas izaugsmi.

“Ņemot vērā nozares straujo izaugsmi un sarežģīto regulējošo vidi, Binance uzskata par savu pienākumu sadarboties ar politikas veidotājiem, regulējošajām iestādēm un nozaru grupām, tostarp Digitālās tirdzniecības kameru. Ciešāka sadarbība ļaus ātrāk pietuvoties mūsu kopējam mērķim – veicināt ilgtspējīgu kriptovalūtu un blokķēdes tehnoloģiju regulējuma izstrādi, kas nodrošinātu labāku lietotāju aizsardzību,” norāda Binance attīstības un mārketinga vadītāja Latvijā un Igaunijā Polina Brotjē.

“Blokķēdes tehnoloģija – tā ir finanšu nākotne,” uzsver Digitālās tirdzniecības kameras sabiedrisko attiecību viceprezidents Blēns Retmeiers. “Kameras biedri pārstāv pasaules vadošās organizācijas, kas šobrīd veido nepieciešamo infrastruktūru stabilākas un iekļaujošākas finanšu sistēmas izveidei. Binance jau ir parādījusi sevi kā šīs jaunās ekosistēmas līdere, un mēs ar prieku sveicam viņus, uzsākot darbu mūsu izpildkomitejā.”

“Kamera ir kļuvusi par vadošo nozares pārstāvības organizāciju blokķēdes tehnoloģiju politikas jomā. Aktīvi sadarbosimies ar kameru, lai kopīgi meklētu ilgtermiņa risinājumus, gan ieviešot Web3, gan gatavojoties jaunajai globālās ekonomikas ērai,” sacīja P. Brotjē.

Binance cieši sadarbosies ar Digitālās tirdzniecības kameru, tās komandu un biedriem, lai izglītotu, aizstāvētu un piedāvātu risinājumus dažādām aktuālām problēmām, kas ietekmē nozari. Binance piedalīsies pētījumos, apaļā galda sanāksmēs, darba grupās un diskusijās ar politikas veidotājiem un regulatoriem, lai palīdzētu īstenot saprātīgu politiku, kas nes labumu sabiedrībai un lietotājiem.

Digitālās tirdzniecības kameras izpildkomiteja nosaka organizācijas prioritātes un stratēģiju. Kā pasaulē pirmajai un lielākajai tirdzniecības asociācijai, kas pārstāv blokķēžu nozari, kameras misija ir veicināt digitālo aktīvu un blokķēdes tehnoloģiju ieviešanu un izmantošanu. Izglītojot, aizstāvot un cieši sadarbojoties ar politikas veidotājiem, regulējošām iestādēm un nozari, kamera strādā, lai veidotu izaugsmi veicinošu tiesisko un normatīvo vidi, kas sekmē inovācijas, darba vietu radīšanu un investīcijas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses