Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Toshiba iegūst 5 Red Dot dizaina balvas

Datortehnikas un elektronikas iekārtu ražotājs Toshiba ir ticis pie piecām prestižām Red Dot balvām. Turklāt ārējais cietais disks STOR.E EDITION red dot vērtējumā ir ‘best of the best 2012’.

Red dot tiesneši šogad saskārās ar lielu izaicinājumu – izvērtēt 4,515 produktu, ko piedāvā pasaulē atzīti zīmolu pārstāvji. Balvas saņem tikai daži nominanti, tāpēc, lai noteiktu uzvarētājus, stingra žūrija produktus vērtē pēc dažādiem kritērijiem, piemēram, pēc inovācijām, funkcionalitātes, kvalitātes un ekoloģiskās efektivitātes. Konkurence ir milzīga un tieši tādēļ Red Dot novērtējums ir vērā ņemama produkta pazīme, to izvēloties.

Toshiba ražotie STOR.E EDITION ārējie cietie diski ir īpaši viegli un aprīkoti ar USB 3.0 saskarni ātrai datu pārraidīšanai, ar rievotu un teksturētu apdari košās krāsās. Tas pierāda, ka ārējais cietais disks nav vien tehnoloģiju iekārta, bet tiek vērtēts arī kā dizaina aksesuārs tavam datoram.

Pie pārējiem pieciem Toshiba ražoto iekārtu Red Dot balvu saņēmušajiem produktiem ir jāpiemin sadarbībā ar Dānijas uzņēmumu JACOB JENSEN DESIGN, balvu ieguvuši melnais 55/46WL863 TV un sudraba 55/46YL863 TV, Tecra R840 un R850 klēpjdatori profesionāļiem, kas ir efektīvi darbarīki ar plānu un elegantu dizainu. Gludais 33.8 cm (13.3”) Portégé Z830 Ultrabook™ arī saņēmis red dot balvu - vieglāks par 1.12kg2 un tā apdarē izmantots izturīgs magnēzijs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko