Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

LG piedāvā jaunu putekļsūcēju - robotu

Kamēr lielākā daļa no mums jau vairākus gadus pazīst mazos mājas draugus - robotus putekļsūcējus ar Roomba zīmi, citi ražotāji nesnauž un piedāvā savus izstrādājumus. Jaunajā LG "Hom-Bot" putekļu sūcējā kamera apvienota ar ultraskaņas un infrasarkanā starojuma sensoriem, kas palīdz tam “gudri orientēties” telpā, turklāt tas darbojas klusi, ļaujot mājokļa saimniekiem veltīt laiku svarīgākām nodarbēm. 

Tieši putekļsūcēju - robotu skaļums nereti ir pieminēts kā viens no lielākajiem traucēkļiem. Robotam tīrot mūsu māju, kamēr mēs atrodamies, piemēram, darbā, troksnis ir pieļaujams, taču ja vēlamies, lai robots uzkopj telpas, kamēr mēs esam miegā, šāda rosīšanās mūs uzmodinās un būs visai kaitinoša.

Ar divu kameru sensoriem, LG Hom-Bot pārvietojas telpā, vairākas reizes sekundē aprēķinot tam piemērotāko ceļu. LG Hom-Bot saglabā atmiņā savu iepriekšējo atrašanās vietu, tāpēc darbojas ātrāk un efektīvāk, jo "zina", kur jau ir veicis tīrīšanu. Un, pateicoties šī putekļu sūcēja — robota zemajam trokšņu līmenim (60 dB(A)), telpu uzkopšanu tiešām ir iespējams veikt gandrīz nemanāmi. 

“Mēs vienmēr esam ieklausījušies savu klientu vēlmēs un veltījuši ievērojamas pūles tam, lai šīs vēlmes un vajadzības piepildītu,” norāda LG Electronics Home Appliance Company prezidents un izpilddirektors Jangs Ha Lī (Young-ha Lee). „LG Hom-Bot izstrādāts, ņemot vērā šodienas dinamisko dzīves ritmu, un būs labākā izvēle tiem, kuri vēlas rast vairāk laika, ko pavadīt ģimenes vai draugu lokā, nevis veicot mājokļa uzkopšanas darbus.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko