Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Spotify abonentu skaits - jau 60 miljoni

Zviedrijas kompānija Spotify pirmdien paziņoja, ka tai tagad ir 60 miljoni maksas abonentu, palielinot kompānijas vadošo lomu strauji augošajā mūzikas straumēšanas pakalpojumu nozarē.

Spotify abonentu skaita ziņā vairāk nekā divas reizes pārspēj tuvāko konkurentu Apple Music, kas jūnija sākumā lepojās ar 27 miljoniem abonentu.

Apple Music savu abonentu skaita pieaugumu tomēr sasniedzis ļoti strauji, jo ASV tehnoloģiju gigants Apple izveidoja šo servisu tikai pirms diviem gadiem.

Spotify, kas sāka darboties 2008.gadā un kuras serviss ir pieejams 60 valstīs, minēja jauno abonentu skaitu pirmajā precizējumā kopš marta, kad tā bija paziņojusi par 50 miljoniem abonentu.

Kompānija jūnijā paziņoja, ka tai ir vairāk nekā 140 miljoni lietotāju, no kuriem lielākā daļa klausās mūziku tās servisa bezmaksas versijā, kura tiek atbalstīta ar reklāmām un ar kuru ir neapmierināti daudzi mākslinieki.

Nākamais Spotify konkurents ir Parīzē bāzētā Deezer, kas 2016.gada janvārī paziņoja, ka tai ir seši miljoni maksas abonentu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko