Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Mercedes piloti pārliecinoši ātrākie F-1 sezonas pirmajos treniņbraucienos

Abi Mercedes piloti - vācietis Niko Rosbergs un brits Lūiss Hamiltons - piektdien uzrādīja ātrākos laikus pirmajās divās Pirmās formulas (F-1) jaunās sezonas pirmā posma - Austrālijas Grand Prix - treniņbraucienu sesijās.Pirmajā treniņbraucienā Rosbergs savu ātrāko apli veica vienā minūtē un 29,557 sekundēs, par tikai 0,029 sekundēm apsteidzot savu komandas biedru Hamiltonu, kurš ir pagājušās sezonas pasaules čempions.

Tikmēr trešajā vietā ierindojās soms Valteri Botass no Williams, kurš no abiem Mercedes pilotiem atpalika par vairāk nekā sekundi, bet ceturtais bija spānis Karloss Sainss juniors (Toro Rosso).Pirmo piecinieku tikmēr noslēdza Ferrari pilots vācietis Sebastjans Fetels.Arī otrajā treniņbraucienu sesijā Rosbergs uzrādīja ātrāko laiku, apli veicot minūtē un 27,697 sekundēs un otrajā vietā finišējušo Hamiltonu apsteidzot par 0,1 sekundi.Nepilnu sekundi no Rosberga šoreiz atpalika Fetels, bet ceturtais šajā sesijā bija otrs Ferrari pilots soms Kimi Raikonens, kamēr pirmo piecinieku noslēdza Botass.Pieticīgus rezultātus tikmēr uzrādīja abi McLaren piloti - brits Džensons Batons un dānis Kevins Magnusens -, ne reizi nespējot iekļūt labāko desmitniekā.

Pirmajā treniņbraucienu sesijā nepiedalījās Sauber komanda, jo tā joprojām nav tikusi skaidrībā ar savu pilotu sastāvu. Kā zināms, tiesas ceļā sev vietu komandā izcīnīja Nīderlandes pilots Gido van der Garde, kas nozīmē, ka vienībai ir jāizlemj, kurš no iepriekš apstiprinātajiem pilotiem - zviedrs Markuss Ēriksons vai brazīliešu debitants Felipe Nasrs - būs lieks.

Tiesa, otrajā treniņbraucienu sesijā Nasrs un Ēriksons devās trasē, uzrādot attiecīgi 11. un 15.labāko laiku. Tikmēr otrajā treniņbraucienā nepiedalījās austrālietis Daniels Rikjardo (Red Bull) un brazīlietis Felipe Masa (Williams).

Sestdien tiks aizvadīta vēl viena treniņbraucienu sesija un kvalifikācijas sacensības, bet sacīkstes svētdien sāksies plkst.7 pēc Latvijas laika.

Šosezon F-1 piloti sacentīsies 20 posmu garumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi