Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ātruma cilts: kā latvieši Ukrainas aizstāvjiem sagādā 4x4 auto

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma viesi ir autosportisti Mārtiņš Dzenītis un Reinis Pozņaks, kuri uzsākuši benzīngalvu palīdzības akciju Ukrainas aizstāvjiem – viņi meklē un nogādā Ukrainā 4x4 automašīnas.

Mūsu autosportisti Ukrainai palīdz kā māk – ideja par 4x4 auto sagādāšanu Mārtiņam radusies, saprotot, ka ukraiņu zemessargiem trūkst vieglo automašīnu, ar ko ātri nokļūt galamērķos, lai apturētu iebrucēju tankus. Reinis Pozņaks pieteicies palīgā kā šoferis un nu, pateicoties milzīgajam ziedotāju atbalstam, līdz Ukrainas robežai ceļo jau otrā 4x4 automašīnu partija. Latvieši savus auto gan dāvinājuši, gan atdevuši par pusvelti, tāpat ziedota nauda, benzīns un ukraiņiem nepieciešamās lietas.

Mārtiņš un Reinis savām acīm redzējuši uz Ukrainas robežas notiekošo – gan vīrus, kuri pamet drošību un civilizāciju, lai dotos karot uz dzimteni, gan sievietes un bērnus bēgļu gaitās. Emociju netrūkst, bet ukraiņu patriotisms un cīņas spars dod cerību par uzvaru, bet tā vēl ir jāizcīna.

Ikviens, kurš vēlas palīdzēt 4x4 auto sagādāšanā Ukrainas aizstāvjiem, aicināts sazināties ar Mārtiņu Dzenīti sociālajos tīklos vai veikt pārskaitījumu Reiņa Pozņaka "Swedbank" kontā LV80HABA000152A104356.

Jaunajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi