Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Roberts Bukarts: Ir daži piedāvājumi no KHL

Latvijas hokeja izlases kandidāts Roberts Bukarts pēc aizvadītās sezonas Čehijā vēl nav atradis jaunu darba vietu, taču piedāvājumi esot no dažādu čempionātu komandām, tostarp Kontinentālās hokeja līgas (KHL), otrdien aģentūrai LETA atklāja spēlētājs.

Uzbrucējs pašlaik ir Latvijas izlases treniņnometnē, lai sagatavotos pasaules čempionātam, turklāt komandai trešdien un ceturtdien Arēnā Rīga iecerēti pārbaudes mači pret Somijas valstsvienību.

"Mēnesi nebiju slidojis un pagaidām kopā ar izlasi esmu aizvadījis tikai divus ledus treniņus," pēc otrdienas treniņā stāstīja Bukarts, "jāskatās kā jutīšos, taču šobrīd pāragri spriest."

Bukarts gan prognozēja, ka vismaz trešdienas spēlē pret somiem viņš laukumā nedosies.

Pašlaik 27 gadus vecais Bukarts iepriekšējās divas sezonas pārstāvējis Zlīnas Aukro Berani vienību Čehijā, bet šajā sezonā viņš 50 spēlēs atzīmējās ar 21 vārtiem un 28 rezultatīvām piespēlēm. Līgums ar klubu viņam ir beidzies, un sagaidāms, ka hokejists savu karjeru turpinās citur.

"Vēl ir laiks līdz nākamai sezonai. Pagaidām ir divi trīs piedāvājumu no KHL, ir arī varianti Čehijā. Par to šobrīd nedomāju. Mans uzdevums šobrīd ir gatavoties pasaules čempionātam un būt labā fiziskajā formā. Ar šīm lietām nodarbojas aģents. Laiks rādīs," uzsvēra Bukarts.

Tikmēr cits izlases spēlētājs Mārtiņš Karsums atklāja, ka otrdienas treniņš nebija viegls. "Bija pagrūts treniņš, jo nebiju nedaudz vairāk kā mēnesi slidojis. Vēl ir trīs nedēļas līdz pasaules čempionātam, tādēļ domāju, ka būs labi. [Latvijas izlases galvenais treneris] Bobs [Hārtlijs] prasīja, vai es varētu uzspēlēt otro pārbaudes maču pret Somiju, taču sarunājām, ka nespēlēšu, jo neesmu vēl ideālā formā un tā vieglāk atkal gūt savainojumu."

Uzbrucējs gan apstiprināja, ka nākamnedēļ gaidāmajās pārbaudes cīņās pret Slovākiju viņš spēlēs.

"Treniņā pildīju visus vingrinājumus, vienīgi vairākumu izspēlēs nemaisījos citiem pa kājām. Ar ceļgalu viss ir kārtībā un šobrīd treniņos fokusējos, lai nostiprinātu kāju muskuļus un būtu pēc iespējas ātrāk gatavs spēlēt," norādīja Karsums.

Pasaules čempionāts 4.maijā sāksies Dānijas pilsētās Herningā un Kopenhāgenā. Latvijas izlase Herningā spēlēs vienā grupā ar Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Dienvidkoreju. Četras labākās komandas tiks ceturtdaļfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi