Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Lipmans atzinīgi vērtē Teda Nolana debiju Norvēģijā

Latvijas hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans uzskata, ka Teda Nolana debija pie Latvijas hokeja izlases stūres izdevusies veiksmīga, viņš atklājis intervijā ziņu aģentūrai BNS. Latvijas izlase Eiropas Izaicinājuma kausa turnīrā ieņēma 3.vietu, trīs spēlēs tiekot pie vienas uzvaras pret Franciju.

"Manuprāt, Nolans savā debijas turnīrā visu izdarīja pareizi, un, aprunājoties ar viņa palīgiem un hokejistiem, es saņēmu labas atsauksmes par viņa darbu. Nolans saprata, ka šis ir eksperimentāls izlases sastāvs un ka no šīs komandas pasaules čempionātā pavasarī varētu spēlēt četri līdz pieci hokejisti. Par rezultātiem nevajadzētu uztraukties, Dānijas un Norvēģijas izlases bija krietni tuvāk saviem optimālajiem virknējumiem, norvēģiem vispār bija 17 pamatsastāva hokejistu, tāpēc šim sastāvam domāju, ka Latvijas izlase nospēlēja gluži labi – vienu spēli uzvarēja, vēl vienā zaudēja tikai pēcspēles metienos," Lipmans atzīmēja komandu atšķirīgos spēku amērus Norvēģijas turnīrā. 

LHF prezidents ir pārliecināts, ka kanādiešu speciālista vadībā izlasei turpmāk klāsies vēl labāk. „Nolans ir ļoti diplomātisks, viņš nav no tiem speciālistiem, kurš uzreiz asā formā varētu aizrādīt spēlētājam, ja tas būs kļūdījies. Arī man ar viņu ir lieliskas attiecības," piebilda Lipmans.

Nolans nākamo reizi Latvijā viesosies martā, jo cer klātienē skatīties Rīgas Dinamo spēles Gagarina kausa izcīņā. Savukārt gatavošanās pasaules čempionātam sāksies aprīļa sākumā, kad gaidāmas arī pirmās pārbaudes spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi