Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Hokeja izlasē lielākā pārstāvniecība no Šveices un Čehijas

Divās valstīs spēlējošie Latvijas hokejisti veidos lielāko daļu valstsvienības sastāva decembra turnīrā Slovākijā. Latvijas izlase Kaufland turnīrā Bratislavā 16. decembrī spēlēs ar Norvēģiju un 17. decembrī ar Slovākiju.

Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš atšķirībā no novembra turnīra Norvēģijā sastāvā ir iekļāvis vairāk augsta līmeņa starptautisku turnīru pieredzi ieguvušu hokejistu. Uz Bratislavu dosies deviņi spēlētāji no 2022. gada pasaules čempionāta Tamperē – aizsargi Jānis Jaks, Kristaps Zīle, Kārlis Čukste un Sandis Smons, uzbrucēji – Roberts un Rihards Bukarti, Mārtiņš Dzierkals, Deniss Smirnovs un Ronalds Ķēniņš. Visvairāk – astoņi – spēlētāju ir no Šveices. Bratislavā spēlēs arī Haralds Egle, kas pēc pārbraukšanas no Ziemeļamerikas uz Eiropu labi sevi apliecina Šveices pēc spēka otrajā līgā. Septiņi hokejisti būs no Čehijas ekstralīgas, no kuriem pieci ir aizsargi. 

Latvijas izlases sastāvs turnīram Bratislavā

Vārtsargi: Ēriks Vītols, Mariuss Bajaruns-Galejs (abi Zemgale/LLU, Somija/Latvija), Kārlis Beķeris-Brīvkalns (Mogo/LSPA, Latvija)

Aizsargi: Patriks Ozols (Dukla Trencin, Slovākija), Nauris Sējējs (GC Kusnacht, Šveice), Sandis Smons (Chaux-de-Fonds, Šveice), Jānis Jaks, Kristaps Zīle, Ralfs Freibergs (visi Litvinov, Čehija), Kārlis Čukste (Trinec, Čehija) un Uvis Balinskis (Bili Tygri Liberec, Čehija)

Uzbrucēji: Roberts Bukarts (Vitkovice, Čehija), Filips Buncis (Nitra, Slovākija), Ronalds Ķēniņš (Lausanne, Šveice), Rihards Bukarts (Klagenfurt, Austrija), Deniss Smirnovs (Servette, Šveice), Mārtiņš Dzierkals (Ceske Budjovice, Čehija), Haralds Egle (Lagenthal, Šveice), Toms Andersons (Chaux-de-Fonds, Šveice), Rihards Melnalksnis (GC Kusnacht, Šveice), Oskars Lapinskis (SCL Tigers, Šveice), Artūrs Homjakovs (Zemgale/LLU, Somija/Latvija) un Patriks Zabusovs (Michalovice, Slovākija)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi