Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Gatavi Ķelnes cīņām

Izlasē pirms pasaules čempionāta aizsardzība kļuvusi saskaņotāka, uzbrukums radošāks.

Pozitīvas tendences pasaules čempionāta priekšvakarā. Latvijas hokeja izlase pārbaudes spēļu ciklu beidza izbraukumā pret Vāciju, uzvarot ar 4:3 papildlaikā un zaudējot ar 2:3 pamatlaikā. Desmit pārbaudes spēlēs izcīnītas četras uzvaras un piedzīvoti seši zaudējumi, bet priecē komandas parādītais sniegums. Latvijas Hokeja federācijas valdes izvirzītais uzdevums iekļūt nākamajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā pēc spēlēm ar Vāciju šķiet jau reāli izpildāms.

"Esmu lepns par spēlētāju parādīto sniegumu," pēc pirmās spēles savus padotos preses konferencē uzteica Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Lielā mērā panākumu sekmēja uzbrucējs Roberts Bukarts, uz kuru Vācijas izlases spēlētājs Brūks Maceks papildlaikā nopelnīja 2+2 noraidījumu, un pats Roberts arī iemeta uzvaras ripu. "Robertam Bukartam padevās lielisks metiens spēles papildlaikā," acīmredzamo konstatēja Hārtlijs.

Pēc Roberta Bukarta iekļaušanās izlases treniņnometnē Bobs sākumā skeptiski vērtēja uzbrucēja izredzes uzņemties komandā vienu no vadošajām lomām, taču vecākais brālis Bukarts ar rezultatīvu sniegumu trenerim lika mainīt par sevi domas. Pēc sausā zaudējuma Baltkrievijai (0:3) nākamajās piecās spēlēs Roberts laukumu atstāja ar vismaz vienu rezultativitātes punktu (kopumā viņam pārbaudes spēļu ciklā 7 (2+5) punkti), un tagad jau izskatās, ka pirmajā maiņā nebūs trīs uzbrucēju ar D burtiem uzvārdu sākumā, bet gan Kaspars Daugaviņš, Andris Džeriņš un Roberts Bukarts.

Visu rakstu lasiet otrdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi