Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rodions Kurucs: pārtraukumā treneris "uzbrauca" un mani sadusmoja

Otro puslaiku Pasaules kausa spēlē pret Spāniju Latvijas basketbolists Rodions Kurucs tik veiksmīgi iesācis, jo puslaika pārtraukumā saņēmis kritiku no galvenā trenera Lukas Banki, kas viņu sadusmojis, pēc spēles atklāja Kurucs.

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien ar rezultātu 74:69 uzvarēja aktuālo pasaules čempioni Spāniju, turpinot cīņu par vietu ceturtdaļfinālā. Tieši Rodions Kurucs bija produktīvākais Latvijas izlases spēlētājs, gūstot 13 punktus, izcīnot astoņas bumbas zem groziem un pārtverot trīs piespēles.

Puslaika izskaņā Latvijas izlase nokļuva iedzinējos ar 29:32, bet trešās ceturtdaļas pirmajās 75 sekundēs Kuruca kontā bija četri punkti, divas atlēkušās bumbas un rezultatīva piespēle, palīdzot komandai atgūt vadību.

"Treneris mani puslaika pārtraukumā nedaudz sadusmoja, "uzbrauca" man virsū - teica, lai saņemos, pieņemu pareizus lēmumus, beidzu pieļaut kļūdas. Nodomāju, ka vienkārši iešu un kapāšos, jāslēdz iekšā," pēc mača pauda spēlētājs. "Visu laiku mēģinu pārķert bumbas un palīdzēt komandai aizsardzībā, man liekas, ka aizsardzībā daru nereālu darbu, ceru, ka veselība karjerā to atļaus vēl ilgi."

"Paši redzējāt, ko tiesneši svilpj un dara, tas ir ārprāts,  dažreiz rokas nolaižas," teica Kurucs, tomēr nav laika pārdzīvot par tiesnešiem, jo jau svētdien gaidāma nākamā spēle, kurā Latvija spēkosies ar Brazīliju. "Man prieks par visiem izlasē - Dāvis, kad iemeta sev neraksturīgi no groza apakšas ar sodu, tas ir vienkārši nereāli, arī par bračku liels prieks. Jāmauc tālāk! Brazīļi nav nekas nepārvarams."

Lai sasniegtu Pasaules kausa ceturtdaļfinālu, pēc reālākā scenārija Latvijai jāuzvar Brazīliju un jācer, ka Kanāda uzvarēs Spāniju. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi