Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aigars Šķēle: Gražulis apsolīja, ka iemetīs 45 punktus

Latvijas izlases basketbolists Andrejs Gražulis Pasaules kausa duelī pret Brazīliju, kas garantēja iekļūšanu ceturtdaļfinālā, aizvadījis mūža spēli, uzskata viņa komandas biedrs Aigars Šķēle.

Latvijas izlase svētdien Džakartā ar 104:84 uzvarēja Brazīliju un iekļuva ceturtdaļfinālā, kur mūsējo pretinieki cīņā par vietu pusfinālā būs Vācijas vai Slovēnijas basketbolisti.

"Pateikšu godīgi - nereāli! Pirms čempionāta neko tādu negaidījām, gājām spēli pēc spēles un tagad esam labāko astotniekā. Jābrauc tālāk!" sarunā ar Sporta Avīzi uzreiz pēc dueļa teica Šķēle, paužot, ka viņam nekādas konkrētas gaidas par rezultātu pirms sacensībām nebija. "Vienkārši gājām un spēlējām spēli pēc spēles, sākot no Libānas. Cienījām pretiniekus par 100%, jo pirmoreiz esam Pasaules kausā, nezinājām, ko sagaidīt. Beigu beigās mēs braucām tālāk uz Manilu. Iespaidīgi!"

Šajā mačā Šķēle gāja Latvijas izlases sākumsastāvā, iemetot iemetot četrus punktus un izpildot piecas rezultatīvas piespēles. "Viņiem ir garš sastāvs, tāpēc vajadzēja lielāku otro numuru, lai es cīnos par bumbām, palīdzu garajiem," savu vietu pamatsastāvā skaidroja Šķēle. 

"Žagars uzkarsa, kādas bumbas pārtvērām, bija ātrais uzbrukums, Gražulis nospēlēja mūža spēli, viss kopā," Šķēle raksturoja trešo ceturtdaļu, ko Latvija uzvarēja ar 36:21, veicot izšķirošo izrāvienu. Savukārt īpaši, protams, jāizceļ Gražulis, kura kontā bija 24 punkti. "Mēs ļoti daudz laika pavadām kopā, viņš man šodien apsolīja 45 punktus, iemeta 24, ir okei," ar smaidu teica spēlētājs.

"Es jau vēl tāds parastais, bet dažiem džekiem pēc šī turnīra noteikti cena uzkāps," Šķēle raksturoja savus komandas biedrus izlasē un viņu potenciālās nākotnes iespējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi