Sastāvdaļas: 1 brokoļa galviņa, 2 ēd. k. olīveļļas, 3 ēd. k. ciedru riekstu, 3 ķiploka daiviņas, 60 ml vistas buljona, 2 ēd. k. rīvēta parmezāna, sāls, pipari.
1. Brokoli sadala rozetēs, ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs. Pannā eļļā apcep ciedru riekstus, līdz tie sāk apbrūnēt. Pievieno brokoļus un maisot pasautē 2-3 minūtes, līdz tie kļūst koši zaļi.
2. Brokoļus un riekstus pārliek katliņā, pannā eļļā apcep ķiploka daiviņas.
3. Ķiplokus pieliek brokoļiem, visam pārlej vistas buljonu, apmaisa, uzliek vāku un sautē pāris minūšu. Tad, palaikam apmaisot, pasautē vēl bez vāka, kamēr brokoļi mīksti un šķidrums iztvaikojis. Pārkaisa sieru, sāli, piparus un pasniedz.