Sastāvdaļas: 1 kg nelielu jauno kartupeļu, 2 ēdamkarotes olīveļļas, 2 ķiploka galviņas, 1-2 tējkarotes svaiga rozmarīna, 1/4 tējkarotes sāls, malti melnie pipari pēc garšas.
1. Kartupelīšus noskalo, notīra un pārgriež uz pusēm. Ķiploka daiviņas saspiež un smalki sakapā. Rozmarīnu arī sakapā.
2. Kartupeļus liek bļodā, apkaisa ar sāli un pipariem. Pievieno olīveļļu, rozmarīnu un ķiplokus. Visu apmaisa, līdz kartupeļi ir vienmērīgi pārklāti.
3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Kartupeļus vienā kārtā liek uz cepamplāts un cep apmēram 40 minūšu - kamēr kartupeļi mīksti un apbrūnējuši.