Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kārdifā naktī izcēlušās plašas nekārtības

Velsas galvaspilsētā Kārdifā naktī uz otrdienu pēc divu pusaudžu nāves auto avārijā izcēlušās plašas nekārtības, ievainoti vairāk nekā desmit policisti un aizdedzinātas divas automašīnas.

Platformā "YouTube" izplatītā video redzams, kā autoavārijas vietā, uz kuru ap plkst.18 (plkst.20 pēc Latvijas laika) tika izsaukta policija, sapulcējušies desmitiem cilvēku. Daudziem jauniešiem seju sedza kapuces vai slēpotāju maskas. Vairāki cilvēki apmētāja policistus ar akmeņiem, dažādiem priekšmetiem un petardēm.

Pastāvot uzbrukuma riskam šorīt pie vietējā policijas iecirkņa patrulē policisti zirgos.

Dienvidvelsas policijas un noziedzības apkarošanas komisārs Aluns Maikls atklāja, ka nemierus izraisījušas baumas, ka divi pusaudži gājuši bojā avārijā, kad viņus vajājusi policija.

Maikls raidorganizācijai BBC norādīja, ka saskaņā ar viņa rīcībā esošo informāciju noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti divi pusaudži uz motocikla vai motorollera. Pusaudži diemžēl gāja bojā.

Viņš piebilda, ka baumas par policijas pakaļdzīšanos nav patiesas.

Maikls atklāja, ka nekārtību laikā cietuši vairāk nekā desmit policisti, bet viņu ievainojumi nav nopietni.

Dienvidvelsas policija skaidro, ka letālā avārija jau boja notikusi, kad policija ieradās.

Aptuveni divas stundas pēc izsaukuma saņemšanas policija tviterī vērsās pie iedzīvotājiem ar aicinājumu doties prom no negadījuma vietas, norādot, ka tur atrodas liels skaits policistu, kas izmeklē auto sadursmi un cenšas noregulēt situāciju.

Vēl pēc stundas policija ziņoja, ka policisti joprojām atrodas notikuma vietā, un aicināja cilvēkus izvairīties no spekulācijām, solot sniegt jaunāko informāciju cik drīz vien iespējams.

Plkst.23.15 (plkst.1.15 otrdien pēc Latvijas laika) policija pavēstīja, ka likumsargi joprojām atrodas notikuma vietā, lai tiktu galā ar plašām nekārtībām, un aicināja cilvēkus turēties pa gabalu no šīs vietas. Īsi pirms pusnakts tur tika aizdedzinātas divas automašīnas. Gaisā patrulēja helikopters.

Vēlāk naktī policija paziņoja, ka veiktas aizturēšanas. Kāds policists atklāja, ka noticis uzbrukums cilvēkam, kas kļūdaini tika noturēts par civilā tērptu policistu.


papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits