Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

VIDEO: Policija ar dronu divās stundās pieķer 20 satiksmes noteikumu pārkāpējus

Valsts policija šonedēļ, izmantojot dronu, divu stundu laikā pieķērusi 20 Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpējus, aģentūru LETA informēja policijā.

20.septembrī likumsargi ar drona palīdzību uzraudzīja satiksmes drošību un vispārējo ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu Rīgā dažādās vietās - uz Dienvidu tilta nobrauktuves un uzbrauktuves, kā arī Deglava un Saharova ielas krustojumā. Aptuveni divu stundu laikā tika fiksēti 20 autovadītāji, kuri pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus.

12 autovadītāji apturēti par agresīvu braukšanu - par citu satiksmes dalībnieku interešu neievērošanu, apbraucot stāvošu vai lēni braucošu automašīnu kolonnu un, neievērojot ceļa horizontālo apzīmējumu - drošības saliņu. Astoņi autovadītāji neievēroja luksofora signālu un nogriezās krustojumā pa kreisi, kad luksoforā nedega papildsekcija. Tāpat divi no iepriekšminētajiem autovadītājiem pārkāpa vēl citus ceļu satiksmes noteikumus.

Par visiem pārkāpumiem Valsts policija kopā sākusi 22 administratīvā pārkāpuma procesus.

Lai uzlabotu kopējo autovadītāju braukšanas kultūru, Valsts policija ceļu satiksmes kontrolei periodiski arī turpmāk izmantos dronus, uzsvaru liekot uz agresīvas braukšanas pārkāpumu fiksēšanu, piemēram, automašīnu kolonnu apbraukšanu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas