Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

FOTO: Uz Ukrainu devies Valsts policijas ziedoto 20 transportlīdzekļu konvojs

Šodien Valsts policija sadarbībā ar fondu Uzņēmēji mieram uz Ukrainu nosūtīja transportlīdzekļu konvoju, aģentūru LETA informēja policija.

Šoreiz transportlīdzekļus un Valsts policijas darbinieku saziedotās dāvanas Ukrainas karavīru un policistu ģimenēm Ziemassvētkos nogādā paši policisti.

Kopumā šajā nodevumā ir iekļauti kopumā 20 dažādu marku Valsts policijas transportlīdzekļi. Par fonda "Uzņēmēji mieram" ziedotajiem līdzekļiem automašīnas tiek pārbaudītas un sagatavotas ceļam. Transportlīdzekļu saņēmēji ir gan Ukrainas Aizsardzības ministrijas, gan Nacionālās gvardes un Nacionālās policijas vienības.

Lai iepriecinātu gaidāmajos Ziemassvētkos un palīdzētu silti pārdzīvot ziemu, kopā ar automašīnu konvoju Ukrainā tiks nogādāti arī Valsts policijas darbinieku sarūpētie ziedojumi un dāvanas Ukrainas karavīru un policistu ģimenēm.

Šīs 20 automašīnas dosies palīgā Ukrainas iekšlietu dienestiem uz Pokrovsku un Harkivu, Gaisa spēku pavēlniecībai Vinnicā, kā arī Ukrainas bruņoto spēku un Nacionālās gvardes vienībām uz Dņiprotetrovsku, Odesu, Zaporižji, Mala Daņiļivku, Iļinku, Hostomeļu.

Jau iepriekš ziņots, ka Valsts policija ir aktīvi atbalstījusi Ukrainas policistus un karavīrus. Pārskatot policijas materiāltehnisko nodrošinājumu, veicot nepieciešamos atjaunošanas pasākumus, un izvērtējot saņemtos palīdzības pieprasījumus, līdz šim ir sniegts plašs tehniskais atbalsts gan ar transportlīdzekļiem, gan droniem, ģeneratoriem, kā arī vecā dizaina formastērpiem un citām lietām Ukrainas struktūrām, kuras šobrīd strādā bezprecedenta kara apstākļos un kurām šāda veida palīdzība ir ļoti nepieciešama.

Kopš pirmajām kara dienām fonds "Uzņēmēji mieram" kopā ar vairāk nekā 200 Latvijas uzņēmumiem organizējis aktīvu palīdzību, papildus humānajai palīdzībai savācot ziedojumus vairāk nekā 8,5 miljonu eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas