Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Divu stundu laikā uz skolēnu dziesmu svētkiem pārdotas 21 145 biļetes

Pirmajās divās biļešu tirdzniecības stundās nopirktas 21 145 biļetes uz visiem Dziesmu un deju svētku pasākumiem, savukārt telefoniski rezervētas 4811 biļetes. 57% no visām nopirktajām biļetēm ir iegādātas interneta veikalā, 43% - _Biļešu Paradīzes _kasēs, portālu Diena.lv informēja XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Uz deju lieluzveduma koncertiem un ģenerālmēģinājumu, tautas deju kolektīvu laurēatu koncertu un mūsdienu dejas lielkoncertu (7.jūlijā plkst.19) ir pārdotas un rezervētas visas publiskajā tirdzniecībā pieejamās biļetes.Šobrīd vēl ir pieejamas biļetes uz šādiem svētku notikumiem: uz tautas mūzikas koncertu; pūtēju orķestra koncertu; simfoniskās mūzikas koncertu; kokļu mūzikas koncertu.Būtiskākie svētku notikumi tiks rādīti gan TV tiešraidē, gan ierakstos Latvijas Radio, Latvijas Televīzijā un internetā. Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki ir lielākie Latvijas bērnu un jauniešu kultūras un mākslas svētki, kas notiek reizi piecos gados. XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki norisināsies Rīgā no 6. līdz 12.jūlijam, tajos piedalīsies ap 37 000 dalībnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas