Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Apreibis vīrietis peldbiksēs Mellužos izdemolē automašīnu

Pirmdien Jūrmalas iecirkņa policisti saņēma izsaukumu no iedzīvotājiem par agresīvu vīrieti Mellužos, kurš demolē automašīnu. Kad policijas darbinieki viņu notvēruši, vīrietis aizbildinājies ar to, ka automašīna pieder kādai paziņai un nolēmis ar to pabraukāties, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja sabojātu automašīnu BMW un apskādētu zāles pļāvēja traktoriņu, kā arī turpat netālu pamanīja vīrieti, par kuru ziņoja zvanītājs. Vīrietis atradās pamatīgā reibumā, tādēļ patruļpolicijas darbinieki vīrieti aizturēja.

Policisti noskaidroja, ka vīrietis, kurš bija ģērbies vien peldbiksēs, pārvietojies pa Mellužiem, kad ieraudzījis automašīnu BMW. Vīrietis policistiem norādījis – viņam licies, ka automašīna pieder kādai paziņai, tādēļ nolēmis ar to pabraukāties. Automašīnas durvis bijušas aizslēgtas, tādēļ izsitis tās stiklu. Saprotot, ka automašīnu nevar iedarbināt, vīrietis meklējis tās atslēgas. Apreibušajam vīrietim ienācis prātā, ka automašīnas atslēgas varētu atrasties netālu esošajā zāles pļāvēja traktoriņā. Taču arī tur tās nav atradis, tādēļ viņš nodarījis pāris bojājumus arī zāles pļāvējam.

Agresīvais 1986. gadā dzimušais vīrietis tika nogādāts izolatorā. Vīrietis pastāstījis, ka iepriekš bija lietojis alkoholu un kādas narkotiskās vielas.

Pret apreibušo vīrieti, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par dažādiem administratīviem pārkāpumiem, kā arī par zādzību un miesas bojājumu nodarīšanu, ir uzsākts kriminālprocess par tīšu mantas bojāšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas