Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Sprūdžs par RP reitingu: Es un mani kolēģi slikti strādājam reitingam

Nevar gaidīt, ka, piesakot pārmaiņas jeb reformas, tām būs tūlītējs un plašs atbalsts, - no pārmaiņu vadības viedokļa tā notiek ļoti reti, jautāts par Reformu partijas (RP) zemo reitingu iemesliem, Rietumu Radio sacīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP).

"Teikšu tā - es un mani kolēģi - mēs slikti strādājam reitingam. Nevar gaidīt, ka, piesakot pārmaiņas, reformas, tām būs tūlītējs un plašs atbalsts. No pārmaiņu vadības viedokļa tā notiek ļoti reti," sacīja Sprūdžs. Viņš norāda, ka ir kaut kāds laika periods, "kurā, skaidrojot, stāstot, kāpēc mēs to darām un kas tas tāds ir, jātiek pāri šai sākotnēji negatīvai attieksmei". Kā piemēru ministrs min Latgales glābšanas plānu, pret kuru sākotnēji bijusi skeptiska attieksme, bet šobrīd jau esot pozitīvas atsauksmes.

RP, kā atzina Sprūdžs, ir jauna partija, līdz ar to tās reitingu kopš iepriekšējām Saeimas vēlēšanām ir jāsāk rēķināt no nulles. "Jebkurai partijai ar pieredzējušiem politiķiem ir kaut kāda reitingu bagāža. Ja jūs atnākat ar pilnīgi jauniem cilvēkiem, varbūt atskaitot Valdi Zatleru, tad jūsu reitings var būt tikai un vienīgi nulle. Reitings veidojas pamazām, sākot strādāt," skaidroja Sprūdžs.

Jautāts, kā vērtē RP izredzes gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Liepājā, Sprūdžs sacīja, ka tās ir "piesardzīgi optimistiskas". RP Liepājas mēra amata kandidātu Jāni Vilnīti ministrs raksturoja kā vienu spēcīgākajiem partijas reģionu līderiem. "Vilnītis jau pašlaik pierādījis, ka viņam izdodas sapulcināt spēcīgu komandu," piebilda Sprūdžs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē