Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Reformu partija: Valstij jāatbalsta krievu valodā raidoši sabiedriskie mediji

Reformu partija uzskata, ka valsts nedrīkst radīt papildu barjeras avīžu iznākšanai, radot precedentu negodīgai un nevienlīdzīgai konkurencei drukāto mediju tirgū, kas varētu skart gan latviešu, gan krievu valodā iznākošo presi. 

Tieši otrādi - ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par procesiem un aktualitātēm Latvijā un, lai mazinātu ārvalstu mediju ietekmi informatīvajā telpā, valstij būtu jāatbalsta krievu valodā raidošie sabiedriskie mediji, teikts Reformu partijas medijiem izplatītajā paziņojumā.

"Diemžēl no Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) publiski paustās idejas, ka valstij jāatbalsta tikai latviešu valodā izdotie preses izdevumi un Raivja Dzintara komentāriem intervijā laikrakstā "Diena" nav saprotams, kas tieši domāts ar valsts atbalstu latviešu valodā izdotajiem medijiem un kā tas atbilst Latvijas sabiedrības interesēm un saliedētības politikai. Tāpat no intervijā sniegtās informācijas nav saprotams, vadoties no kādiem kritērijiem un kādiem nolūkiem, tiks atlasīti mediji, lai finanšu līdzekļus „izmantotu pēc iespējas efektīvāk un lietderīgāk”", portālam Diena.lv norāda Reformu partijas preses pārstāve Daiga Holma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē