Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kaimiņš: Tiks mainīta cilvēku uztvere par politiskajiem procesiem

Latvijā ir gudri cilvēki, kas šobrīd nepārstāv "pašpasludināto politisko eliti", kurus būtu jāiesaista valsts politikas veidošanā, pirmdienas rītā LTV raidījumā Rīta Panorāma paziņoja bijušais LRA partijas biedrs Artuss Kaimiņš, kurš apņēmies 3. maijā dibināt jaunu politisko partiju.  

"Es nevarēju iedomāties, ka tā atsaucība būs tik milzīga. Man uz galda stāv vairāk kā 200 pieteikumi," sacīja Kaimiņš, skaidrojot, ka sākotnēji tika plānota biedrība, bet redzot lielo skaitu cilvēku viņš sapratis, ka jāveido partija. "3. maijā tiks dibināta jauna partija," paziņoja deputāts.

Interneta platformā kampiedervalsts.lv iespējams pieteikties līdzdalībai jaunajā partijā. "Šajā platformā līdz maijam tiks izdarīts viss administratīvais darbs, kas jāizdara," norādīja Kaimiņš. 

Runājot par finansējumu deputāts sacīja, ka nauda nāks no partijas biedriem un ziedojumiem, tāpat viņaprāt sabiedrībai ir jāmāca domāt par politiku. "Es uzskatu, ka Latvijā ir jāizglīto vēlētāji - ja atcerēsimies man nebija budžets, es uzrunāju cilvēkus caur manu privāto videoblogu un sociālajiem tīkliem," sacīja deputāts. Sakot, ka  cilvēki, kas ir iesaistījušies kopā ar Kaimiņu veiks cilvēku politikās apmācībās gan ar samazinātu maksu, gan bezmaksas.

"Tiks mainīta cilvēku uztvere kādiem jābūt procesiem," paziņoja Kaimiņš. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izglītība ļauj justies drošāk

Pamazām tuvojas mācību gada noslēgums, un, kā jau parasti maijā, aktualizējas temats par to, vai ir vērts doties studēt un kāda ir augstskolas diploma vērtība darba tirgū.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē