Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

ZZS pērnā gada ieņēmumi - 89 976 lati

Apvienības "Zaļo un Zemnieku savienība" (ZZS) ieņēmumi pagājušajā gadā bija 89 976 lati, liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) iesniegtais apvienības pagājušā gada pārskats.

Apvienības budžetu pamatā veidoja ziedojumi un cita veida ienākumi.

Pagājušajā gadā apvienības izdevumi pārsniedza 70 000 latu un tie pārsvarā bija par darba algām, reklāmas pakalpojumiem un cita veida izdevumiem.

Naudas atlikums pārskata gada beigās partijas kasē bija 15 399 lati.

Pagājušā gadā vēl spēkā bija likuma normas, kas paredzēja, ka viena persona kalendārā gada laikā var partijai ziedot vai iemaksāt biedra naudās, maksimums, 20 000 latu. Taču šogad no 1.janvāra limits samazināts līdz 10 000 latu.

KNAB iesniegtā informācija liecina, ka pērn ZZS ziedotāji pārsvarā atvēlējuši summas, kas svārstās no pārsimts līdz tūkstoš latiem. Tikai pāris ziedotāji bija atvēlējuši vairāk kā tūkstoti latu. Lielāko ziedojumu - 4848 latus - apvienībai pārskaitījis Valdis Kalnozols, 3540 latus piešķīris kāds Jānis Lediņš. Katrs pa 1000 latu atvēlējuši arī vieni no redzamākajiem ZSS pārstāvjiem Jānis Dūklavs un Uldis Augulis.

Jau ziņots, ka ZZS šogad saziedots 43 341 lats, un lielākie ziedotāji ar 5000 latu katrs bijuši uzņēmums "Liktenis" un atkritumu apsaimniekotājas SIA "Kurzemes ainava" izpilddirektors Vilis Bārtulis. Šogad 24 720 lati saziedoti arī ZZS ietilpstošajai Latvijas Zaļajai partijai, bet 26 100 lati - Latvijas Zemnieku savienībai.eebc

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas