Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Apsūdz divus pusaudžus par dubultslepkavību Rēzeknē

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu, kurā apsūdzēti divi 16 gadus veci jaunieši par divu vīriešu slepkavību, apzinoties, ka noslepkavotie atrodas bezpalīdzības stāvoklī, aģentūra LETA noskaidroja prokuratūrā.

Apsūdzētie jaunieši kopā ar citiem vīriešiem lietoja alkoholiskos dzērienus, kad savstarpējo nesaskaņu dēļ starp viņiem izcēlās konflikts. Apsūdzētie tīši iedūra vienam vīrietim ar asu priekšmetu vairākās ķermeņa daļās, nodarot viņam vidēji smagus miesas bojājumus.

Būdami neapmierināti ar apsūdzēto jauniešu izdarītajām pretlikumīgajām darbībām, pārējie mājās esoši vīrieši lika viņiem pamest māju.

Apsūdzētie, no kuriem viens bija alkohola ietekmē, bet otrs psihotropo vielu ietekmē, apzinoties, ka viens vīrietis ir smagā alkohola reibumā, cits ir ar lauztu kāju un smagā alkohola reibumā, tātad atrodas bezpalīdzības stāvoklī un nevar fiziski pretoties pret viņiem vērstajām vardarbīgajām darbībām, nolēma vīriešus tīši nonāvēt.

Apsūdzētie jaunieši sāka sist vīriešiem pa dažādām ķermeņa daļām un ar mājās atrastu nazi iedūra viņiem vairākas reizes sirds rajonā, mugurā, kājās, rokās.

Apsūdzēto minēto darbību rezultātā vīriešiem tika nodarīti smagi miesas bojājumi, kas ir tiešā cēloņsakarībā ar viņu nāves iestāšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas