Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Divu auto sadursmē pie Siguldas viens cilvēks gājis bojā un vairāki cietuši

Trešdienas pievakarē divu automašīnu sadursmē uz Vidzemes šosejas Siguldas novadā viens cilvēks gājis bojā un vēl vairāki guvuši ievainojumus, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

Ap plkst.17.55 Siguldas novada Krimuldas pagastā autoceļa A3 15.kilometrā notika sadursme starp automašīnu "VW Golf" un "Mercedes Benz". Ceļu satiksmes negadījumā viena persona gāja bojā un cieta vairākas personas, kuras ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, 17 avārijās cietis kopskaitā 21 cilvēks un vienā, jau minētajā, ir bojāgājušais.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, trešdien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama ceļu satiksmes negadījuma vietā Valmieras novada Ķoņu pagastā. Tur glābēji no avarējušās automašīnas izcēla cilvēku un nogādāja to līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam, kā arī automašīnai tika atvienotas akumulatora klemmes.

Diennakts laikā VP uz Latvijas ceļiem fiksējusi 418 administratīvos pārkāpumus, tajā skaitā 187 reizes transportlīdzekļu vadītāji pieķerti atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanā, bet divas reizes - agresīvā braukšanā.

Pie stūres alkohola reibumā trešdien apturēti četri transportlīdzekļu vadītāji, un visi bijuši stipri piedzērušies, par ko paredzēta kriminālatbildība, liecina VP apkopotā statistika.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas