Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Zivju kūciņas

Pagatavošana:

1. Visas mērces sastāvdaļas liek bļodiņā un samaisa. Noliek malā.

2. Liek zivs filejas un lauru lapu katliņā un pārlej ar vārošu pienu. Uz ļoti mazas uguns vāra piecas minūtes, līdz zivs gatava. Tad zivi izceļ no piena un atdzesē.

3. Kartupeļus ar dakšiņu sasmalcina un iemaisa 1 ēd. k. sagatavotās mērces. Zivi sadala mazos gabaliņos un liek pie kartupeļiem, pievieno pētersīļus. Visu uzmanīgi sajauc.

4. No masas veido astoņas 2,5 cm biezas kotletītes, tās apviļā miltos, tad sakultajā olā un tad - rīvmaizē. Kūciņas stundu atdzesē ledusskapī, lai labāk turētos kopā.

5. Uzkarsē dziļā pannā eļļu fritēšanai. Zivju kūciņas fritē no katras puses 4-5 minūtes, līdz tās zeltaini brūnas. Pasniedz ar tatāru mērci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Četrām porcijām vajadzēs:

500 g zivs fileju, 1 lauru lapu, 350 ml piena, 500 g vārītu kartupeļu, 1 ēd. k. sasmalcinātu pētersīļu vai diļļu, 1 ēd. k. miltu, 1 sakultu olu, ap 100 g rīvmaizes, eļļu fritēšanai.

Tatāru mērcei vajadzēs:

100 ml majonēzes, 1 ēd. k. mazliet sasmalcinātu kaperu, 1 tējk. mārrutku, 1 tējk. maigu sinepju, 1 tējk. sasmalcinātu pētersīļu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko