Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Spinātu un kabaču krēmzupa

Garda jūnija spinātu un kabaču krēmzupa.

Sastāvdaļas: 100 g spinātu, 100 g mazu kabaču, 1 kartupelis, 1 sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 150 ml buljona, 50 g svaigā siera, sāls, pipari, garšvielas, grauzdiņi.

Pagatavošana: 

1. Sīpolu un vienu ķiplokdaiviņu sagriež un apcep pannā uz lielas uguns nelielā eļļas daudzumā. Pievieno sagrieztu kabaci, sagrieztu kartupeli un spinātus, uzliek pannai vāku un cep vēl apmēram 5 minūtes uz vidējas uguns.

2. Katliņā liek apceptos dārzeņus, pielej buljonu, uzliek vāku un vāra uz nelielas uguns, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno sāli, piparus, garšvielas pēc gaumes un sasmalcinātu otru ķiploka daiviņu.

3. Zupu sablendē, iemaisa tajā svaigo sieru un pasniedz ar grauzdiņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko