Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Recepte: Melleņu kraukšķis

Laikā, kad mežos nogatavojušās mellenes un to ir "pa pilnam" - kāda noderīga recepte. Labu apetīti!

Melleņu kraukšķis

Sastāvdaļas: 350 grami svaigu melleņu, 120 grami baltā cukura, 2 ēdamkarotes + 180 grami miltu, 1-2 ēdamkarotes citrona sulas, 120 grami auzu pārslu, 120 grami brūnā cukura, pustējkarote vaniļas ekstrakta, sāls, 100 grami mīksta sviesta, saldējums.

1. Mellenes saberž ar balto cukuru, 2 ēdamkarotes miltu, citrona sulu, šķipsnu sāls. Masu liek ar sviestu ieziestā cepamtraukā.

2. Bļodā sajauc 180 gramus miltu, auzu pārslas, brūno cukuru, vaniļu un pustējkaroti sāls. Pievieno mīksto sviestu un ar pirkstiem visu saberž rupjās drumstalās.

3. Drumstalas pārber melleņu masai, cepamtrauku liek 190 grādos cepeškrāsnī un cep 25-35 minūtes. Pasniedz siltu kopā ar saldējuma bumbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ziemassvētku dzērieni

Pagājušajā reizē stāstīju par populārāko Ziemassvētku sezonas dzērienu – karstvīnu –, taču Eiropas tautām ir vēl citi dzērieni. Dažas variācijas par karstvīna tēmu, citi – pilnīgi atšķirīgi dzērien...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko