Sastāvdaļas: 1 glāze miltu, 1/2 glāzes mannas, 1/2 glāzes auzu pārslu, 1,5 glāzes cukura, 2 paciņas vaniļas cukura, 1 glāze kefīra, 1 tējk. sodas, 0,5 kg rabarberu, 200 ml skābā krējuma, 4 olas, 200 g biezpiena.
1. Sajauc mannu, auzu pārslas un kefīru, atstāj uz 20 min. Divas olas saputo ar glāzi cukura un vienu vaniļas cukura paciņu, iekuļ masā. Piejauc miltus ar sodu. 2. Mīklu lej formā. Virsū ber sagrieztus rabarberus. 3. Atlikušās olas sakuļ ar atlikušo cukuru un vaniļas cukuru, piejauc krējumu un biezpienu. Pārlej pāri rabarberiem. Cep cepeškrāsnī 190 °C 40–50 min.