Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Plūmju un drupatu deserts

Plūmju un drupatu deserts

Sastāvdaļas: 10 plūmes, 240 g miltu, 240 g baltā cukura, 3 ēdamkarotes brūnā cukura, 1 tējkarote malta kanēļa, 1 ola, šķipsna sāls, 120 g sviesta.

1. Plūmēm izņem kauliņus, sagriež katru četrās daļās. Liek bļodā, pieber brūno cukuru, 1 ēdamkaroti miltu un šķipsnu kanēļa, samaisa un sadala pa astoņiem maziem cepamtrauciņiem.

2. Bļodā sajauc miltus, balto cukuru, atlikušo kanēli un sāli. Pievieno olu un ar rokām samīca drupatās, ko liek virs plūmēm katrā trauciņā. Tad drupatām pārlej izkausētu sviestu, lai tās piesūcinātu.

3. Trauciņus liek 190 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 30-35 minūtes.

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko