Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Pildītas ķirbja šķēles

Pagatavošana1. Sarīvē burkānu, sīpolu, selerijas sakni, piespiež ķiplokus. 2. Sakuļ olu un pievieno dārzeņiem. 3. Iemīca dārzeņos malto gaļu un lēcas, lai veidojas viendabīga masa, pievieno garšvielas un sāli. 4. Iegarenu ķirbi sagriež četrās šķēlēs, katru aptuveni 3 centimetru biezu. Iztīra sēklas un mīkstumu, lai veidojas apaļš caurums.

5. Ķirbja šķēles kārto pannā uz cepampapīra. Vidū liek gaļas masu.  Ķirbja šķēlēm malas apziež ar eļļu. 6. Liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem, un cep stundu. 7. Kad ķirbja mīkstums ir gatavs un gaļa sacepusies, šķēles kārto uz šķīvjiem. Dekorē ar pētersīļa lapiņām un strēmelītēs sagrieztu burkānu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

Ķirbis, 50 ml lēcu, 400 g maltas liellopa gaļas, 1 burkāns, 1 sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 1 jēla ola, 50 g notīrītas selerijas saknes, eļļa, sāls, pa šķipsnai malta muskatrieksta, ingvera, kardamona, pētersīlis un burkāns dekorēšanai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko