Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Pelēko zirņu zupa

Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska recepte pelēko zirņu zupai:

Pagatavošana:

1. Sagriez sīpolus, ķiplokus un burkānus kubiņos, apcep sviestā

2. Ribiņas sadali pa vienai un pievieno dārzeņiem, sautē 3 minūtes

3. Pielej dārzeņiem un gaļai ūdeni, sāc vārīt zupu

4. Pievieno pelēkos zirņus un vāri līdz zirņi kļūst mīksti

5. Pieliec lauru lapu un miežu putraimus un vāri vēl 10 minūtes. Ja nepieciešams, pieber sāli un piparus. Asumiņam var pievienot arī čili pulveri

6. Pasniedz siltu ar vai bez krējuma un zaļumiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas 4 porcijām:

Žāvētas cūkgaļas ribiņas – 500 g, pelēkie zirņi – 200 g, miežu putraimi – 100 g, sīpols – 1 gab., ķiploks – 1 gab., burkāns – 1 gab., sviests – 2 ēdamk., ūdens – 2 l, lauru lapa – 1 gab., sāls, pipari – pēc garšas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko