Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kūciņas ar avenēm

Garda recepte brīvdienām!

SASTĀVDAĻAS: 22–23 cepumi, 6 ēd. k. sviesta. Krēmam – 180 g baltās šokolādes, 50 ml saldā krējuma (10%), 360 g krēmsiera, 50 ml cukura, 2 olas. Mērcei – 1,5 tējk. cietes, 3 ēd. k. ūdens, 150 g aveņu, 1 ēd. k. cukura.

1. Saberž cepumus, sajauc ar kausētu sviestu. Pa 1 ēd. k. liek papīra formās kēksiņu pannā, sapresē.

2. Sakuļ krēmsieru ar cukuru un olām, pieliek kopā ar saldo krējumu ūdens peldē izkausētu šokolādi. Lej formās virs cepumiem.

3. Avenes sablendē ar cukuru, ar ūdeni sajauktu cieti un vāra, līdz sabiezē. Liek pa 1 tējk. uz kūciņām.

4. Cep 160 °C 20–25 min. Tad 2–3 h patur ledusskapī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko