5. Pannā eļļā apcep šķēlītēs sagrieztu atlikušo puravu kopā ar strēmelēs sagrieztu krūtiņu. Noliek malā. 6. Zupu pēc blendēšanas vēlreiz uzsilda, ja pārāk bieza, pielej vēl siltu ūdeni un uzvāra. 7. Saujā paņem medus pikuci, tajā apviļā pistācijas, cep uz nelielas uguns eļļā aptuveni minūti, kamēr izveidojas karamelizēta garoziņa. 8. Zupu lej šķīvjos, dekorē ar cepto šķiņķi, puraviem un pistācijām.
Ķirbja krēmzupa ar pistācijām
Pagatavošana1. Ķirbi un kartupeļus, pusi purava baltā kāta sagriež gabaliņos. Katlā uzkarsē eļļu, apcep dārzeņus, pielej ūdeni. Sautē uz vidējas uguns. 2. Ķiplokus sasmalcina, pieber zupai. 3. Pievieno virces, sāli. 4. Pēc pusstundas pārbauda dārzeņu gatavību — ja tie gatavi, izņem virces, katla saturu sablendē.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
400 g nomizota ķirbja, 1 puravs, 2 vidēji kartupeļi, 2 vidējas ķiploka daiviņas, 4 virces — smaržīgie piparu graudiņi, sāls, melnie pipari, sauja izlobītu pistāciju, 1 tējk. medus, 750 ml ūdens, 40 g žāvētas krūtiņas, eļļa cepšanai
Padoms:
Krēmzupu dekorē ar cepto šķiņķi, puraviem un pistācijām
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!