Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -2 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Griķu biezputra ar sēnēm

Griķi satur daudz vitamīnu un mikroelementu, turklāt tie ir ļoti garšīgi. To pagatavošanas iespējas ir tikpat dažādas kā jebkuram citam produktam. Lūk, vienkārša, bet garšīga griķu ēdiena recepte.

Griķu biezputra ar sēnēm

Pagatavošana:

1. Griķus ieber katliņā, pārlej ar karstu buljonu, uzliek vāku, ietin segā un atstāj uz pusotru stundu. Tikmēr nomizo, sakapā un apcep sīpolus un ķiplokus. Gaļu sagriež strēmelītēs. Sēnes notīra un sagriež.

2. Apceptajiem sīpoliem un ķiplokiem pievieno gaļu un sēnes un cep līdz gatavībai. Pievieno griķus, pārkaisa ar sāli, pipa-riem un cep vēl minūtes piecas.

3. Beigās pievieno sieru, ātri apmaisa un noņem no uguns. Atstāj uz piecām minūtēm ievilkties. Pasniedz ar krējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

200 g griķu, 400 g buljona (dārzeņu, vistas), 200 g kūpinātas gaļas, 200 g šampinjonu, 1 sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 50 g siera, sāls, pipari pēc garšas, eļļa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko