Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 18. novembris
Doloresa, Aleksandrs, Brīve

Beļģu klasiskās vafeles

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
Aprīļa joks augustā.
Man sanāca
M
Nez, es brīvdienās izmēģināju un viss sanāca ar tām sastāvdaļām un daudzumiem, kas minētas.
maša
m
Kur tad paliek porcionēšana un masu attiecība? :)
myself
m
Vafeļu receptē liela nozīme ir proporcijām - cik kraukšķīgas, cik staipīgas. bet raksta autoriem, izskatās, pofig... lēta, nedataisīta reklāma.
Šamējais
Š
laikam pārēdies vafeles,ka negrib mums pastāstīt,cik un kā jājauc(jāklapē)kopā.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas 4 porcijām:

Olas - 2 gab., paniņas - 400 ml, eļļa - 60 ml, kviešu milti - 200 g, cukurs - 1 ēdamk., jūras sāls - 1 šķipsniņa, cepamais pulveris - 2 tējk.

Pildījumam izmanto:

Zemenes, putukrējumu, pūdercukuru u.c.

Ieteikums:

Lai gatavās vafeles neatdzistu, vari tās ielikt ne augstāk par 95 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko