Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Baltvīna saldējums brīvdienām

Brīvdienās sevi vari palutināt ar paša gatavotu, gardu baltvīna saldējumu.

Sastāvdaļas:

500 ml pilnpiena grieķu jogurta, 180 ml cukura, 180 ml ļoti sausa baltvīna, pēc garšas citrona sula un sāls.

1. Jogurtu un vīnu ledusskapī atdzesē. No citrona izspiež sulu.

2. Lielā bļodā kuļ jogurtu ar cukuru, līdz cukurs ir izšķīdis. Iemaisa vīnu. Pēc garšas pievieno masai citrona sulu un sāli - var sākt ar ceturtdaļu tējkarotes no katra.

3. Masu liek saldējuma mašīnas tvertnē un saputo, vadoties pēc mašīnas lietošanas instrukcijas. Ja saldējuma mašīna nav pieejama, trauku ar saldējumu liek ledusskapja saldētavā un saldē 2-3 stundas, ik pēc 20 minūtēm kārtīgi apmaisot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko