Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Apelsīnu un garšvielu mērce

Gardas apelsīnu un garšvielu mērces recepte!

Sastāvdaļas: 6 apelsīni, 60 g pūdercukura, 1/2 tējkarote malta koriandra, 1/2 tējkarote malta ingvera, 2–3 krustnagliņas, 3 ēdamkarotes apelsīnu liķiera.

1. Trīs apelsīnus nomizo, nogriež balto miziņu un sagriež plānās šķēlēs. No pārējiem apelsīniem izspiež sulu. 2. Visu liek katliņā, sajauc ar pūdercukuru. Pievieno koriandru, ingveru un krustnagliņas un vāra, līdz mērce sabiezē. Pielej liķieri. 3. Pilda tīrās burciņās. Glabā ledusskapī un pasniedz ar cepeti, sieru, desertu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko