Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nedēļas horoskops 7. - 13. maijam

Nedēļas horoskops 7.-13. maijam.

AUNS. Labs periods tuvo attiecību izvērtēšanai ar skatu nākotnē. Problēmas darbā var rasties projektu skaita samazināšanas dēļ. Daudz atliktu tikšanos, nerealizētu plānu. Nedaudz izkustēsies nekustamā īpašuma bizness, bet nevajadzētu steigties ne pārdot, ne iegādāties kaut ko uz kredīta. Nav ieteicams arī iegādāties biļetes vai rezervēt atpūtas vietas vasaras ceļojumiem – visam pienāks savs laiks. Māks bažas par tālumā dzīvojoša tuvinieka gaitām. Neatlieciet gadalaikam atbilstošus darbus lauku īpašumā. Ieteicamas biežākas vakarēšanas ģimenes lokā. Atbalstiet atvašu intereses. 

VĒRSIS. Var uzplaukt slēptas dziļas simpātijas, bet nesteidziet tās paust atklāti – kāds var izmantot jūsu uzticību un pieķeršanos. Cilvēka labvēlību neiegūsit ar dārgām dāvanām. Nedaudz apšaubāmi var būt jūsu ideju realizācijas plāni. Gādājiet, lai darāmais saskan ar jūsu sirdsapziņu. Maz piemērots laiks līgumu slēgšanai; nav vēlama naudas aizņemšanās. Ieteicams apdrošināt lauku īpašumu vai tehniku. Šis periods piemērots fizisku traumu, depresijas ārstēšanai un imunitātes stiprināšanai. Ieplānojiet laiku atpūtai svaigā gaisā, klusuma baudīšanai vienatnē. Veltiet laiku arī radošām nodarbībām. 

DVĪŅI. Sakāpināta jūtu izpausme un greizsirdība attiecībās, iespējami asi ķīviņi. Radoša draudzība var nostiprināties uz ilgu laiku. Neraugoties uz situāciju, neatsakieties no saviem plāniem un prioritātēm. Var būt jārisina sarežģījumi ar kredītiem vai saistībām, ko esat uzņēmies. Daži neparedzēti notikumi ienesīs spriedzi ikdienas ierastajā gaitā. Nervozitāti radīs pieklusums biznesā. Iedrošinieties riskēt, tas var attaisnoties. Labs laiks aktīvām fiziskām nodarbībām dabā. Palīdziet sagādāt piemērotus apstākļus atvasēm mācību gada beigu posmā. Atlieciet mājokļa labiekārtošanu uz vēlāku laiku.

VĒZIS. Zem it kā mierīga ikdienas ritējuma var būt paslēpts zemūdens akmens. Neiekarstiet emocijās. Iespējams atrast drošas sadarbības iespējas. Neuztraucieties par pieklusušo sabiedrisko dzīvi – laika gaitā visu atgūsit. Būs saistošas laika pavadīšanas iespējas, var rasties jauns vaļasprieks. Atturieties no intrigām un aprunāšanas. Neuzklausiet nelāgus paredzējumus, dzīvojiet ar savu prātu. Turpiniet ierastās fiziskās aktivitātes; nelietojiet līdz ogļu melnumam apceptus šašlikus, sāļus un asus ēdienus. Atvēliet pietiekami daudz laika miegam. Izmantojiet iespēju padarīt komfortablāku savu mājokli.

LAUVA. Dzīvē iespējamas labas pārmaiņas. Veiksies, ja darbosities ar degsmi un apdomīgu drosmi. Baudīsit līdzgaitnieku uzticēšanos. Neviens nezina, kāda būs rītdiena, bet šis laiks ir jūsu pusē. Varat daudz paveikt, koriģēt, labot un veidot pa jaunam. Saņemts pabalsts palīdzēs atrisināt sadzīvisku problēmu mājās, veikt iecerētu remontu. Biežāk lietojiet skābpiena produktus. Ja atvase pēkšņi vēlas mainīt ārējo izskatu, nestājieties ceļā. Piemērots laiks aktivitātēm ar ģimeni un mājdzīvniekiem. Labi mīļajiem turēties kopā. Vakarēšanās droši būvējiet krāšņas gaisa pilis – būs interesanti un aizraujoši. 

JAUNAVA. Pieaugs enerģija, radošs pacēlums. Iespējamas pārmaiņas gan darbā, gan mājas dzīvē. Izmantojiet izveidojušās situācijas un apstākļu sakritības savā labā. Partneru lokā var veidoties nesaprašanās. Iepauzējiet ar neplānotiem izdevumiem. Ieklausieties viedu cilvēku teiktajā, grāmatās izlasītajā. Gūsit atbildes uz neskaidriem jautājumiem. Būs teicamas iespējas darboties ģimenes labā. Atradīsit laiku gan atliktiem saimnieciskiem darbiem, gan vaļaspriekam. Kārtojot ziemas apģērbu, nodrošinieties pret kodēm. Tieciet vaļā no apnikušās un liekās mantības. Būs viegluma sajūta.

SVARI. Viss atkarīgs no attieksmes pret notikumiem. Pasmaidīt, satraukties vai krist izmisumā? Svarīgi apzināties savu spēku un pārliecību un izsvērt paša vietu dzīvē. Satraucošā situācijā galvenais saglabāt mieru. Neīgņojieties, pat ja tam ir iemesls. Uzlabojiet garastāvokli, priecājoties par plaukstošo zaļumu. Ieteicama individuāla darbošanās. Nepārspīlējiet ar fiziskām aktivitātēm brīvā dabā. Piemērotāks garīgs darbs un praktiska rosīšanās saimniecībā, kur varēsit pārbaudīt savas zināšanas un prasmes. Liktenis pēkšņi var dāvāt labu izdevību. Veltiet laiku mājai, ģimenei un lauku īpašumam.

SKORPIONS. Nesatraucieties, ja šķiet, ka pasaules gals klāt. Izvējojiet galvu, atmetiet sliktas domas, netulkojiet drūmu sapņu nozīmi. Var būt nenozīmīgs materiāls zaudējums vai tikt atceltas darba pārrunas. Partneri var kavēties pildīt solījumus, izvairīties no sarunām. Cerēto atgūsit ar pacietību un iecietību. Neaizdodiet un neaizņemieties naudu – altruisms šobrīd var jūs atstāt bez līdzekļiem. Nav īstais laiks arī pārcelties uz jaunu dzīvesvietu. Atvases var sacelties pret jūsu norādījumiem. Valdiet emocijas, centieties saglabāt labas attiecības un bērnu uzticību. Atturieties no kategoriskām pavēlēm.

STRĒLNIEKS. Iespējams neliels atsalums mīļoto starpā, bet gan jau viss būs labi. Varat nokārtot iestrēgušas lietas. Par finansēm gan stipri piedomājiet. Nesteidzieties veikt straujas reformas. Darot mazāk, tomēr būsit ieguvējs. Iespējamu kļūmi uztveriet kā labu mācību. Izvairieties no publiska skandāla. Laba ziņa pozitīvi iespaidos pašsajūtu. Saudzējiet plaušas. Izvairieties no stresa un nervozitātes. Ieteicama mērena atslodzes diēta. Kāda mājinieku problēma atrisināsies bez jūsu iejaukšanās. Ģimenes jaunākie locekļi par jebkuru cenu centīsies panākt iecerēto. Palūdziet konkrētību un skaidrību.

MEŽĀZIS. Visvairāk traucēs egocentrisms, ambīcijas, nespēja saprast otru cilvēku. Iespējams pēkšņs darba piedāvājums, kuru nebūsit gatavs pieņemt. Attālinātas tikšanās ar darba devēju palīdzēs nokārtot svarīgus jautājumus. Rezultāts tomēr būs atkarīgs arī no apsviedības, rosības un uzņēmības. Sīkas neveiksmes naudas lietās nebūs uztraukuma vērtas, tomēr var nākties ķerties klāt personiskajiem uzkrājumiem. Pārlieka emocionalitāte negatīvi iespaidos fizisko stāvokli. Ciemošanās pie tuviniekiem noteikti vēl atliekama. Atvases būs nervozas, esiet saprotošs un iecietīgs.

ŪDENSVĪRS. Samērā sarežģīts pavasara periods, izsīks spēki, strauji mainīsies garastāvoklis. Var nākties pieņemt nopietnu lēmumu attiecībās. Kopīgu atpūtu ar mīļoto pagaidām neplānojiet. Laiks visu sakārtos. Veiksmīgais periods vēl tikai priekšā. Draugi būs ierauti savās problēmās. Riskantā situācijā rīkojieties ar apdomu un bez steigas. Uzklausiet padomus, bet galavārds būs jāsaka pašam. Var palikt nepildīts nopietns plāns. Pārvariet biklumu, īstenojiet iecerēto! Aizstāvot netaisnīgi apvainoto, iegūsit nelabvēli, un tas liks mainīt domas par zināmu cilvēku. 

ZIVIS. Izsveriet jauno attiecību turpmāko gaitu. Nesaistieties ar cilvēku, kuram jau ir ilgstoši tuvi sakari. Nemitīgs stress var kļūt par iemeslu nesaskaņām ar kolēģiem. Nesteidzieties aiziet no darba – pašlaik neko labāku nesameklēsit. Novērtējiet savas iespējas. Pievērsieties veicamajiem darbiem. Situācija var palīdzēt realizēt radošas idejas. Atradīsit jaunu risinājumu arī jau atmestai iecerei. Nav piemērots brīdis risināt sarežģītus finanšu jautājumus. Ieteicams meditēt dabā, daudz lasīt un klausīties mūziku. Ir labākais laiks, lai rosītos mājās, dārzā, pavadītu laiku kopā ar ģimeni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko