Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Nedēļas horoskops: 5. - 11. jūlijs

Nedēļas horoskopu 5. - 11. jūlijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Sapurinieties, uzturiet labu noskaņojumu. Atturieties no neauglīgām diskusijām darba lietās. Sirdsmiera labad vajadzētu samazināt parādu slogu vai no tā atbrīvoties pavisam. Dažkārt rīkosities uz riska robežas, tāpēc svarīgi it visā saglabāt mēra sajūtu. Nepieciešama uzmanība darbā ar tehniskām ierīcēm. Nekritizējiet dzīvesbiedru – tas var izraisīt sprādzienbīstamu situāciju. Esiet savaldīgs un atcerieties, ka vienmēr laba lieta ir atvainošanās. Partnerattiecībās necentieties ieņemt līdera pozīciju. Ja radušās domstarpības ar mīļoto, uz kādu laiku atlieciet izskaidrošanos – noskaitiet līdz desmit.

VĒRSIS. Radošs noskaņojums. Mājās strādājot, var būt grūti iekļauties termiņos. Ievērojiet režīmu, ieklausieties intuīcijā – tā nepievils. Atradīsit veidu, kā izkļūt no nepatīkamas situācijas. Var plānot darbošanos citā jomā. Droši lauziet stereotipus. Politiskās dzīves laukā daudz skandālu. Nesatraucieties, šajā situācijā neko nevarat mainīt. Rūpējieties par veselību un drošību. Veiksmīga atveseļošanās. Uzmaniet bērnu drošību uz batuta un pie ūdens. Centieties ieklausīties un saprast mīļoto cilvēku, nepaceliet balsi uz senioriem. Labs laiks, lai oficiāli nostiprinātu ilgstošas mīļoto attiecības.

DVĪŅI. Cilvēku saspringtā rosība un steiga traucēs un darīs jūs nervozu. Nenokariet galvu, esiet mierīgs un apņēmīgs – viss notiks! Taupiet spēkus. Labāk veiksies individuāls darbs. Ja iespējams, palēniniet dienu tempu. Jūsu uzmanību nepiesaistīs labāk atalgota darba piedāvājums. Veselība būs atkarīga no emocionālā stāvokļa. Ģimene labprāt atvieglos jūsu ikdienas soli. Esiet pateicīgs mīļajiem par atbalstu. Sakiet tuviniekam labus vārdus. Iecienītais vaļasprieks mazinās grūtsirdību. Sirds lietās tiksiet uzklausīts un saprasts. Spēsiet noturēt sava mīļotā uzmanību. Starojiet mājiniekiem par prieku!

VĒZIS. Aiz muguras paliek noiets diezgan sarežģīts ceļa posms. Rītdiena būs daudzsološa. Palīdzēs smaids un pozitīva attieksme. Atturieties no publiski izteiktām prognozēm un nereāliem solījumiem. Ļaujieties saprātīgiem izaicinājumiem. Izmantojiet laiku zināšanu un informācijas papildināšanai. Šaubās svarīgi neapjukt, izvēlēties prioritātes. Spēsiet attīstīt iecerētu plānu, taču kaut kas var noiet greizi kolēģu neuzmanības dēļ. Būs jārīkojas ātri un izlēmīgi. Biežāk uzturieties kopā ar ģimeni dabā, kultūras pasākumos, radu saietos. Uzlabosies pašsajūta. Sarunās ar atvasēm izvairieties no kategoriskiem spriedumiem.

LAUVA. Raiba nedēļa. Nedaudz iespringsit, risinot finansiālus jautājumus. Neskatoties uz visu, nokārtojiet iekrātos sadzīves maksājumu parādus un regulāri kaut nedaudz atlieciet naudu ziemas periodam. Uzturiet saikni ar draugiem. Pievērsiet vairāk uzmanības noskaņojumam ģimenē. Nelieciet daudzkārt atgādināt par praktiski veicamajiem darbiem mājās, jo saskaņu var iedragāt tieši sīkumi, tāpēc labāk paveiciet darāmo un kopā baudiet vasaru. Bērni rausies pie dabas, arī vecmāmiņas māja vai nometne būs interesantas, ja atvašu gaitas tiks saturīgi organizētas. Uzturiet jradošu gaisotni.

JAUNAVA. Daudz būs atkarīgs no jūsu izdarības. Neļaujiet izsīkt enerģijas avotiem. Iespējams, izjutīsit nepieciešamību apmeklēt psihologu un atklāti izrunāties par lietām, ko citiem nestāstāt. Izstrādājiet idejas, realizējiet tās. Izmantojiet iespējas apgūt jaunas iemaņas. Uzturiet radošu noskaņojumu kolēģu vidū. Finanšu lietās rīkosities ar vērienu, taču ievērojiet piesardzību un drošus aprēķinus. Uzturiet labu fizisko formu. Vingrojiet, biežāk ejiet kājām, tādējādi atjaunojot spēkus un emocionālo līdzsvaru. Rūpējieties par ārējo izskatu. Uzturiet labas attiecības ar vasaras mājas kaimiņiem.

SVARI. Rūpīgi plānojiet darbus, pulciniet ap sevi rosīgus, radošus cilvēkus. Esiet viņiem atbalsts un ideju nesējs. Var būt pozitīvi jaunumi ienākumu bilancē. Aizņemtības dēļ neatstājiet otrā plānā mīļu attiecību uzturēšanu ģimenē. Atturieties no skaļas skaidrošanās. Brīvdienās uzņemieties līderu lomu, mudiniet visiem kopā kārtīgi izvējoties, soļot ātrā tempā. Vasaras pilnbriedā alksiet pēc romantikas un skaistiem piedzīvojumiem. Rūpīgi gatavojieties ieplānotajam ceļojumam. Atslēgvārdi ceļā būs kārtība un disciplīna aplamās situācijās. Galu galā izrādīsies, ka viss bijis brīnumains un skaists.

SKORPIONS. Turiet prātā dzimušās idejas un paļaujieties uz savām spējām un talantu. Ar visu tiksit galā bez palīdzības no malas. Spēsit panākt arī cerēto vienošanos darbā. Nedaudz var aizkavēties kāda atlīdzība vai maksājums. Gūsit uzvaru cīņā par taisnību, taču tas paņems daudz spēka. Sakārtojiet īpašuma dokumentus – var gadīties, ka tie būs steidzami nepieciešami. Neuzmanības dēļ neizmetiet e-pastā ienākušu svarīgu paziņojumu. Vakara stundās esiet piesardzīgs nezināmā vidē. Mājās būs nepieciešama gudrība un prāts, lai samierinātu nesamierināmos. Atrodiet racionālu skaidrojumu nesaprašanās iemeslam.

STRĒLNIEKS. Darbus nāksies veikt saspringtā noskaņojumā. Aktīvi darbosies konkurenti, pieaugs emocionālā spriedze. Būs jāglābj situācija. Centieties saglabāt mieru un pacietību, nepaaugstiniet balsi, neperiniet intrigas. Paļaujieties uz cilvēku godprātību un ierosiniet atklātu sarunu. Liela apdomība nepieciešama finanšu lietās. Neuzmanība un vieglprātība var sagādāt neplānotus izdevumus. Gādājiet par mugurkaula atveseļošanu. Neslinkojot izpildiet nepieciešamos vingrojumus. Paļaujoties uz mīlestību un sirsnību, varat kļūt par labu zibensnovedēju ģimenē. Mieru smeliet dabā, pie jūras un mežā.

MEŽĀZIS. Iespējamas jaunas reformas darbā. Sagatavojieties izmantot apstākļu sakritības savā labā. Jums var tikt uzticēts apgrūtinošs, bet labi atalgots darbs. Atturieties no skarba runas veida un pārmērīgas nepiekāpības. Neapdraudiet noskaņu kolektīvā, taču nodrošinieties ar uzticamiem atbalstītājiem, kas palīdzēs sarežģītos brīžos. Neatkarīgi no ārējiem apstākļiem mājās uzturiet mieru un kārtību. Uz jūsu pleciem var gulties pienākums parūpēties par vecāku tuvinieku – pieņemiet skarbo realitāti. Šis ir pavedinošs laiks atvasēm. Palīdziet, kur vien varat, sargājiet bērnus no nelabvēlīgas vides.

ŪDENSVĪRS. Atturieties no apātijas un sevis žēlošanas – nosakiet mērķus un rīkojieties! Aplieciniet profesionālās spējas. Var traucēt nepacietība un steiga. Kāds mudinās domāt par darba maiņu – pat neapsveriet šo ideju! Pašlaik nebūs viegli atrast labāku variantu. Ja naudas ziņā rīkosities ar prātu, varēsit padomāt par īpašuma iegādi. Ieteicamas sporta nodarbības ar atbilstošu fizisku slodzi. Vingrot varat arī dzīvoklī. Jebkuras atrunas no sportošanas liecina tikai par jūsu slinkumu. Neuztveriet atvašu iespītēšanos kā nenovēršamu problēmu. Atcerieties, ka arī bērniem jāmācās no pašu kļūdām.

ZIVIS. Rūpējieties par savu labo vārdu profesionāļu saimē. Varat arī pats sevi uzslavēt un uzmundrināt par sasniegto. Nevienu darbu neatstājiet uz pēdējo brīdi. Var rasties pārdomas par dzīvesvietas maiņu vai izskatīsit izdevīgu darba piedāvājumu. Apsvērsiet ieceri beidzot pievērsties individuālam radošam darbam. Apkopojiet visu drosmi un uzņēmību, nodrošinieties ar tuvinieku atbalstu. Uzlabosies gaisotne ģimenē, un tas atspoguļosies arī jūsu pašsajūtā. Vecāku iespītēšanās var sagādāt raizes, taču atturieties no skarbuma. Uz atvašu jautājumiem atbildiet tieši – labāk skarba atklātība nekā saldi meli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ogu laika deserti

Šobrīd, kad dārzā visas ogas ienākas vienlaikus, jāgatavo gardas kūkas un deserti

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko