Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 5.-11. augustam

Nedēļas horoskopu 5.-11. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Sarežģīts periods. Ja vēlaties ietaupīt laiku, mazāk uzturieties interneta portālos, mācieties no pieredzes. Nenoārdiet kaut ko patiesi labu. Atcerieties, ka cilvēka stiprā pils ir viņa ģimene un mājas. Veiciet neierobežotas investīcijas savu mīļo cilvēku labā. Mājas nav tikai nekustamais īpašums, bet pavards, kurš sildīs, kad būsit tālumā. Neaizmirstiet par saviem pienākumiem. Iespēju robežās nokārtojiet visus obligātos maksājumus, jo parādi neizgaisīs, bet augs augumā, sagādājot tikai arvien lielākas galvassāpes.

VĒRSIS. Nekāpiet uz jau zināmiem grābekļiem. Darbā būs kāds steidzami izpildāms uzdevums. Nervozēšana kaitēs veselībai. Kolēģu starpā brīžam staigāsit kā pa naža asmeni. Kāds cilvēks, labu vēlot, norādīs uz jūsu kļūdām. Uzklausiet viņu! Apdrošiniet nekustamo īpašumu, bet no nopietniem finansiāliem ieguldījumiem labāk atturēties. Ikdienā esiet piekāpīgs, bet neļaujiet citiem pārkāpt robežu, aiz kuras sākas izmantošana. Esiet apdomīgs un praktisks. Izmantojiet vasaru, papildiniet ziemas krājumus ar dabas veltēm. Ģimenē var saspringt attiecības atvašu skolas vajadzību dēļ.

DVĪŅI. Saglabājiet optimismu arī tad, ja situācija neko labu nesola. Haotiska rosīšanās un tukšvārdība maz ko mainīs. Daudzie pienākumi novedīs līdz pagurumam. Loģistikas dēļ var kavēties līgumdarbu izpilde, bet attaisnojoši iemesli ļaus izbēgt no sankcijām. Iztaisnojiet muguru, ķerieties pie jauniem projektiem. Izdosies vērienīgs kolektīva pasākums dabā. Vēlēsities atsvaidzināt garderobi, taču tērējieties ar apdomu. Ģimene novērtēs paveiktos sadzīves pienākumus. Ceļojumā sastapsiet sirsnīgus cilvēkus. Nepazaudējiet iegūtos kontaktus! Uz laiku var tikt atliktas plānotas kuplas svinības.

VĒZIS. Lielāko laika daļu paņems kārtējie darījumi. Godam paveiciet iesāktos darbus. Izmantojiet sakarus, draugu un paziņu palīdzību. Radošās nozares pārstāvjiem īsts pļaujas laiks, bet neuzņemieties par daudz. Visu izdosies paveikt un pat labi nopelnīt, bet negūsit cerēto gandarījumu. Var nākties zaudēt kaut ko ļoti būtisku. Nogurumā būs grūti komunicēt pat ar vistuvākajiem. Nebūs laika risināt radu loka problēmas, citam citu neizvedot no pacietības. Nežēlojiet naudu atvašu izglītošanai. Iespējamas reālas, patīkamas pārmaiņas dzīvē. Var pieņemt lēmumu attiecību nostiprināšanai ar mīļoto.

LAUVA. Arvien vairāk nogurdinās ikdienas daudzie pienākumi, un tikai paša spēkos ir lemt, no kā atteikties. Uz kādu laiku atpūtieties no ziņām medijos. Materiālais stāvoklis diezgan neskaidrs, tāpēc labāk atturieties no aizdošanas un iepirkšanās izpārdošanās. Nepaļaujieties uz mazpazīstamu un arī zināmu cilvēku solījumiem, jo daudzi tagad dzīvo pēc principa «kā var nesolīt». Pievērsiet uzmanību veselībai, sargājiet to, kam nemainīga vērtība visas dzīves garumā. Smelieties iedvesmu saskarsmē ar dabu un dzīvniekiem. Izmantojiet vasaru, sportojiet, dodieties neizzinātās takās. 

JAUNAVA. Ja sasparosities, pa spēkam būs pat šķietami neiespējamais. Veiksmīgs radošs darbs jebkurā jomā. Var nākties iesaistīties sarežģītā projektā. Jaunie apstākļi prasīs apņēmīgu rīcību, taču intuīcija joprojām būs jūsu sabiedrotā. Pacentieties, lai jūsu paveiktais sagādātu cilvēkiem prieku. Iespējami gan ienākumi, gan arī sīki materiāli zaudējumi. Kāda darba rezultāts uz laiku nodrošinās materiālas izdzīvošanas iespējas. Nepieļaujiet finansiālas kļūdas. Neuzņemieties vidutāja vai šķīrējtiesneša lomu tuvu draugu starpā – varat beigās tikt atzīts par vainīgo. Atļaujieties šad tad darīt, kā pašam tīk.

SVARI. Ja spēsit būt pacietīgs, būs labu darbu piepildīts dienu ritējums. Padomājiet, vai jums vajadzīgs piedāvātais labi atalgotais darbs ar sarežģītiem nosacījumiem. Izšķirošus lēmumus pieņemiet bez citu padomiem. Atturieties iesaistīties intrigās. Haotiska rīcība un domas nogurdinās apkārtējos cilvēkus. Ja jūtaties noguris, palūdziet atvaļinājumu. Ieteicams piedalīties sabiedriskajā dzīvē. Pildiet noteikumus, kas attiecas uz veselību. Novērtējiet un palutiniet savus mīļos ar emocionālu un romantisku kopā būšanu – tas palīdzēs pārvarēt grumbuļus savstarpējās attiecībās. Stipri turieties kopā.

SKORPIONS. Dienu ritējumā pietrūks dinamisma. Šķietami vienmuļajā dzīvē interesantu posmu var ievadīt jauna darba piedāvājums. Pašam būs jāizšķiras, pa kuru ceļu iet. Varat plānot biznesa paplašināšanu, nopietni rēķinoties ar iespējamajām grūtībām. Lielāka uzmanība jāpievērš konkurentu darbībai. Tālākā izbraukumā uzmaniet savas mantas. Ja iespējams, nedodieties ceļā nakts laikā. Saglabājiet paškontroli jebkurā dzīves situācijā, it īpaši izklaidējoties, kad esat atlaidis bremzes prātam. Apvaldiet emociju izpausmes – impulsīvu un pārsteidzīgu rīcību sapratīs un piedos tikai paši tuvākie cilvēki.

STRĒLNIEKS. Svarīgi pielāgoties strauji mainīgajiem apstākļiem. Daudz laika veltīsit darbam. Var veikt ieguldījumus nākotnes projektā, ja tam izstrādāts pārdomāts scenārijs. Veiksies enerģiskiem lauksaimniekiem. Var rasties iespēja nokārtot daļu kredītsaistību. Perioda otrajā pusē iespējama jau iepriekš nojausta vilšanās. Pretēji cerētajam draugs lems pamest dzimteni. Svarīgi atrasties mīļu cilvēku lokā. Īpaši nozīmīgs laiks, ko pavadāt ar savām atvasēm. Esiet savaldīgs un uzmanīgs pret mājiniekiem, jo viegli var izcelties sīki konflikti un strīdi. Analizējiet savu, nevis pretējās puses vainu.

MEŽĀZIS. Daudzu tukšu solījumu laiks. Slāpēsit sevī nedrošības sajūtu. Jābūt ļoti uzmanīgam, jo kāda neprecizitāte var nojaukt rūpīgi būvēto, taču, ja strādāsit godīgi, viss ies, kā plānots. Intuīcija un pieredze ļaus izprast partnerus un viņu rīcības motīvus. Nepievērsiet uzmanību baumām un tenkām. Mierīgi uztveriet notikumus un turpiniet strādāt. Raiti ritēs lietišķie darbi. Neatmetiet ar roku šķietami bezcerīgam pasākumam. Par prioritāti uzskatiet saistību izpildi. Neatstājiet bez uzmanības cilvēkus, kuri gadu dēļ vairs nav jūsu līdzgaitnieki. Viņi atbalstīs, sniegs palīdzību neskaidrā situācijā.

ŪDENSVĪRS. Ja vien gudri atliksiet grūtiem laikiem nepieciešamo, jutīsities diezgan stabili. Kolēģu starpā problēmas risiniet mierīgi, bez asumiem. Uzņemieties iniciatīvu. Var atsaukties labvēlīgi atbalstītāji. Dodieties uz mērķi ar gudrību un apdomu. Nopietnu izvēli izdariet bez steigas. Netērējiet enerģiju cīņai ar ierēdņiem. Ja nepieciešams, izmantojiet starpnieku pakalpojumus. Pavisam noteikti atrodiet pauzi atpūtai. Labs laiks mīļo cilvēku palutināšanai un atliktiem mājas darbiem. Mājdzīvnieku iegādājieties tikai tad, ja esat pārliecināts, ka šī radība jums nepieciešama.

ZIVIS. Samaziniet aktivitātes. Šis nav romantisku izjūtu, bet nopietnu pārdomu periods. Rūpīgi jāplāno savi materiālie līdzekļi. Atsakieties no nevajadzīgiem izdevumiem. Meklēsit iespējas nopelnīt papildu darbos, atgūt parādus. Domājiet, analizējiet, novērtējiet savus spēkus. Veltiet uzmanību veselībai. Pārgurums var kaitēt darba spējām. Varbūt prātīgāk būtu atlikt plānotu tālāku braucienu. Emocionālo kontaktu ar vistuvākajiem cilvēkiem nodrošinās savstarpējs atbalsts un izpalīdzība. Sarežģījumus ģimenē un attiecībās ar atvasēm nelemiet vienpersoniski. Ļaujiet visiem justies vajadzīgiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko