Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops 4.-10. novembrim

Nedēļas horoskopu 4.-10. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būs īsti revolucionārs noskaņojums, un jūsu aktivitātes līdzināsies vulkāna izvirdumam. Dusmu uzplūdā neaizcērtiet aiz sevis durvis – noskaitiet vispirms vismaz līdz desmit. Kad emocijas būs noplakušas, varat atkal rīkoties. Pabrīnīsities, cik tālāk viss ritēs raiti. Var mēģināt hobiju pārvērst par biznesu. Aplami būtu riņķī un apkārt klāstīt tuvākās nākotnes ieceres. Stipriniet imunitāti. Pamanīsit apkārt daudz ko, kas iepriekš paskrējis gar acīm nepamanīts. Mīļotajā cilvēkā rūgtumu var izsaukt jūsu pedantisms. Esiet saprātīgi prasīgs pret atvasēm.

VĒRSIS. Labs enerģijas līmenis, nepadodieties laiskumam. Darbiem nebūs ne gala, ne malas. Nokārtojiet maksājumus un parādus. Ja darbā pēkšņi ir štatu samazināšana, neskumstiet – varbūt tā pat labāk, jo uz ielas noteikti nepaliksit. Būs radošas idejas, uzlabosit komfortu dzīvoklī, taču neaizmirstiet vispirms nodrošināt siltumu. Konsultējieties ar zinošu meistaru. Rūpējieties par veselību. Uzmanīgi ar smagumu celšanu, kā arī piparotiem un sāļiem ēdieniem. Ievērojiet mērenību it visā. Neatgaiņājieties no atvasēm ar kabatas naudu. Palīdziet jaunajai paaudzei tālāko mērķu izvēlē un organizējiet kopējas aktivitātes

DVĪŅI. Piemērots laiks pārmaiņām, esiet gatavs izaicinājumiem – tie būs saprotami un realizējami. Lēmumus pieņemiet ar apdomu. Piedāvājums darboties privātajā sektorā, kas pirmajā mirklī šķitīs labs, papētot tuvāk, var izrādīties grūti paceļams. Meklējiet investorus. Kritika nāks par labu, ja ņemsit to vērā. Salīgsiet mieru ar labu draugu. Ģimenē visvairāk sargieties no rutīnas. Jauki būs mazi, mīļi pārsteigumi – kaut vai ielieciet tuvajam cilvēkam rokās apaļu kastani! Uzmaniet atvašu veselību. Labs laiks nodarbībām svaigā gaisā, bet nav vēlams bez sagatavošanās sākt norūdīšanās pasākumus.

VĒZIS. Periodā var mainīties situācija darba jomā. Nezaudējiet dūšu, ja uz kādu laiku nāksies izkāpt no komforta zonas. Kamēr atradīsit piemērotu nodarbošanos, materiālo stāvokli izdosies uzturēt ar iekrājumiem nebaltai dienai. Negaidot var rasties kāds pagaidu peļņas variants – neatsakiet nevienam no tiem! Nekļūstiet nīgrs un viegli aizkaitināms. Izmantojiet pēkšņi radušos brīvo laiku, lai apdarītu mājas darbus. Savstarpēja komunikācija un saprašanās šajā periodā ir ļoti svarīga. Mīļie cilvēki jūs sapratīs no pusvārdiem, atbalstīs un palīdzēs. Noņemiet sasprindzinājumu ar kaut ko aizraujošu.

LAUVA. Šajā periodā un līdz pat gada beigām viss atkarīgs no pašu izdarības un skaidras mērķu noteikšanas. Vadība jūs cienīs par apņēmību un lojalitāti, var pavērties ceļš augšup pa dienesta kāpnēm, taču šis nav vēlamākais laiks piekrist labāk atalgota amata piedāvājumam. Lielāka atbildības nasta neizbēgami atņemtu ģimenei veltīto laiku, nāktos uzvelt savus pienākumus tuviniekiem, bet materiālā stāvokļa uzlabošanās neatsvērs iespējamos siltuma un tuvības mirkļus mīļoto cilvēku saimē. Atcerieties, ka savējie ir spēks un iedvesmas avots, tāpēc svarīgi šos dārgumus saglabāt emocionāli grūtajā laikā.

JAUNAVA. Darbā vienlaikus būs jāpabeidz vairāki projekti, taču, stingri plānojot, visu paspēsit. Iespējama laba samaksa par veikumu. Periods labvēlīgs lietišķām sarunām. Kolēģus iedvesmos jūsu atvērtība un tolerance. Darbojoties ar nekustamiem īpašumiem, iztieciet bez aizņemšanās. Jebkurā vecumā ieteicams apmeklēt izglītojošus kursus. Veidojiet tīkamu vidi mājās. Iesaistieties labdarībā, mudiniet arī tuviniekus un draugus būt dāsniem. Ģimenē atturieties no strīdiem bērnu klātbūtnē. Ja būs vēlēšanās, izdosies izvairīties no domstarpībām. Atturiet atvases no neformālas pulcēšanās.

SVARI. Darbā sastrēgumi, ko likvidēs prasmīga procesu vadība. Atradīsit risinājumus problēmām. Savas intereses nāksies pakļaut vairākuma vēlmēm. Finanšu jomā – klusums pirms vētras. Var izdoties nokārtot lietas valsts vai pašvaldības iestādēs. Nelabvēļi būs ierāvušies ziemas migā, jo pašiem savas nelaimes. Gūsiet gandarījumu no ģimenes atbalsta. Centieties ar mīļoto cilvēku izrauties ārpus ierastās vides. Iepriecinās koncerta vai izrādes apmeklējums, vakari draugu un ģimenes lokā. Pieredzes trūkuma dēļ jaunajās attiecībās katrs vilks uz savu pusi – ja nepratīsit pielāgoties, būs jāšķiras.

SKORPIONS. Novērtējiet reālo situāciju šajā dzīves posmā, rīkojieties tai atbilstoši. Paļaujieties uz intuīciju šaubu brīžos. Ierobežojiet ambiciozās vēlmes. Jūsu spēja savaldīties sarežģītā situācijā tiks novērtēta. Ja esat pārliecināts par pārbaudītu ideju dzīvotspēju, ir visas iespējas startēt jaunā jomā. Labāk strādāt individuāli vai ar cilvēkiem, kurus pazīstat jau ilgus gadus. Nodrošinieties ar labu konsultantu. Atvasēm būs savi mazie noslēpumi – necentieties tos izzināt. Ar laiku bērni paši jums visu izstāstīs. Gādājiet par ciešākām saitēm ar bērniem šķirtajās attiecībās, biežāk tiecieties.

STRĒLNIEKS. Turieties braši straujajā dzīves ritumā. Viss atkarīgs no tā, kādām acīm uz notiekošo skatās. Neapvainojieties, uzsmaidiet svešajam. Rodiet spēku nedusmoties un neturēt ļaunu prātu. Viss ir tik vienkārši! Gada bezsaules laiku dzīvojiet mīlestības gaismā, esiet kopā ar tuvajiem. Ar bērniem vai mīļoto cilvēku brīvdienās dodieties pastaigās, sportojiet āra apstākļos. Veiksmīgi un mīļi izdosies sarīkot mazus svētkus draugiem sveču gaismā. Tuvajiem cilvēkiem rosiniet organizēt palīdzību vientuļajiem un vecajiem cilvēkiem. Lolojiet savus mājdzīvniekus, palīdziet ar barību ārā dzīvojošajiem.

MEŽĀZIS. Būs daudz darbu un nozīmīgu tikšanos, kas prasīs laiku un nervus. Gala rezultātā būs gan aplausi, gan uzslavas. Iespējams karjeras kāpums, kas gan sola vēl vairāk darba un uztraukumu. Noformulējiet savus stratēģiskos plānus un stingri pie tiem turieties. Būs jaunas atklāsmes par it kā jau labi zināmo. Iedvesmojiet savus kolēģus labiem darbiem. Mīļotais cilvēks ar jums leposies. Emociju uzvirmojuma laikā izvairieties no neplānotiem tēriņiem. Zinoši rīkojoties, izdosies iegrožot hronisku veselības kaiti. Nav ieteicams tālāks pārlidojums. Palaikam iegriezieties pārraudzīt īpašumu laukos.

ŪDENSVĪRS. Radīsies vēlēšanās kaut ko mainīt dzīvē, būs grūti nosēdēt uz vietas. Vēlēsities iet, kārtot un darīt. Galvenais ir būt pacietīgam, neko nesasteigt. Mainiet kaut ko sīkumos, lielās pārmaiņas nāks vēlāk. Radošā darbā pietrūks ideju. Kolēģu vidū iespējamas asas viedokļu apmaiņas. Krājiet spēkus jaudīgam darba cēlienam. Nav vēlama uzstāšanās medijos – jūsu teikto var neprecīzi saprast. Esiet uzmanīgs uz ceļa, atturieties no pārgalvīgas rīcības un runāšanas pa telefonu pie stūres. Uzlabosies pašsajūta, taču nesargājoties varat noķert elpceļu kaiti. Tuvinieki par jums pašaizliedzīgi rūpēsies.

ZIVIS. Novērtējiet savas spējas un rīkojieties! Nebaidieties izcelties uz vispārējā fona. Skandaloza rīcība vai vārdi var mazināt jūsu ietekmi sabiedrībā. Radīsies iespēja iegādāties kāroto, taču esiet apdomīgs izdevumos – ne vienmēr makā būs pietiekami daudz līdzekļu. Ģimenē laikus risiniet sadzīviskus pārpratumus. Dažkārt atvases savus plānus stādīs augstāk par vecāku interesēm. Būs grūti izbalansēt starp esošo un cerēto rezultātu. Ja nebūsit egoists, stiprināsies tuvās attiecības. Netiks piedoti meli un uzticēšanās pārkāpšana, un tādā gadījumā bez paskaidrojumiem sarausiet šķietami stipras saites.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko