Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 4. - 10. jūnijs

Nedēļas horoskops: 4. - 10. jūnijs.

AUNS. Svarīgs periods plānu apzināšanai un to realizēšanai. Padomājiet par attiecību ar mīļoto cilvēku atsvaidzināšanu; radīsies iespēja apliecināt savu sirsnīgo attieksmi. Būs radoša dzirksts un arī iespēja paveikt iecerēto. Saņemsiet interesantu priekšlikumu, esiet gatavs saistībām. Atturieties no kategoriskiem spriedumiem un rīcības. Ja mainīsit darbu, nāksies daudz un pamatīgi mācīties. Labiekārtojiet dzīvesvietu. Ieteicama viegla diēta ar dažādiem salātiem un augļiem. Rūpējoties par tuviniekiem, neaizmirstiet arī par sevi un izkārtojiet sev atpūtas dienas vai stundas.

VĒRSIS. Labiem notikumiem bagāts periods. Ja spēsit saprasties ar mīļotā cilvēka atvasi, var sākties nopietnas, ilgstošas attiecības. Kāds nolems ļauties izaicinājumam un pamest Latviju. Esiet aktīvs, neslēpiet savu nostāju būtiskās lietās. Kaut arī bieži laimēsies, uz to nevajag paļauties. Var ieguldīt naudu paša izveidotā produktā, taču nav vēlams ieslīgt kredītsaistību jūgā. Ņemiet vērā tuvo cilvēku padomus. Būs gandarījums par laikā sniegtu palīdzību. Vismaz daļu savu ienākumu tērējiet paša priekam. Atvases būs saspringtas un nervozas. Iekārtojiet bērnus kādā vasaras interešu nometnē.

DVĪŅI. Straujš garīgo spēku pieaugums. Rīkojieties enerģiski, izvirziet mērķi un – uz priekšu! Saskarsmē ar cilvēkiem esiet dzīvespriecīgs, iesaistiet viņus kopīgu darbu veikšanā. Galvenās rūpes var būt saistītas ar nekustamo īpašumu; varbūt nāksies kārtot izdevumus cita vietā. Esiet ļoti uzmanīgs, parakstot dokumentus, – pārlasiet, pārdomājiet, saskaņojiet, akceptējiet. Dariet visu, lai ģimenē valdītu miers un saticība. Jutīsities gandarīts, brīvo laiku pavadot kopā ar atvasēm. Aizvediet bērnus uz interesantu dabas objektu vai vienkārši esiet kopā, pēc norunas izslēdzot savus mobilos tālruņus.

VĒZIS. Sarežģīts periods. Lēni piemērosities jauniem apstākļiem, var rasties daži šķēršļi, iestrēgt iecerētais. Vadošā amatā būs arvien jaunas problēmas, to risināšana guls uz jūsu pleciem. Attiecību sarežģīšanās ar kolēģiem var sabojāt garastāvokli. Rakstu darbos iespējamas pārskatīšanās kļūdas. Baidīdamies būt lētticīgs, varat iekrist pretējā galējībā, neuzticoties arī labiem draugiem. Novērtējiet cilvēku, kas jūs mīl un gādā par jūsu labklājību. Gaisotni mājās var sarežģīt jūsu dusmu izpausmes darba apstākļu sakaitinātā noskaņojuma dēļ. Centieties ātri izlīdzināt pāridarījumu tuviniekiem.

LAUVA. Labs periods. Nenogurdiniet sevi ar iedziļināšanos politikā, tomēr, dodoties uz vēlēšanām, ieteicams rūpīgāk nekā jebkad pārdomāt, kam atdosit savu balsi. Būs lielāki izdevumi, kas radīsies kāda nepārdomāta pirkuma dēļ, taču pašlaik nav ieteicams iztukšot maku, jo var rasties vēl citi nopietni tēriņi. Neuzņemieties saistības, kas jums rada nedrošības sajūtu. Pamēģiniet vismaz vakarā atslēgt telefonu un mierīgi aizmigt klusumā. Neaizmirstiet mīļajiem dotu ciešu solījumu vai tuvinieka jubileju. Iespēju robežās palīdziet savam mājdzīvniekam, nenokavējiet vizīti pie veterinārārsta.

SVARI. Labs periods, prātā gaišas domas. Nosakiet sev mērķus un pašapzinīgi tiecieties uz tiem, taču necentieties paveikt visu – izvēlieties konkrētus darbus un ķerieties tiem klāt. Lieciet lietā savas prasmes un iemaņas. Kāda kļūda var radīt kavēšanos. Ja darāmais nesokas cerētajā ritmā, metiet uz kādu laiku mieru, atpūtieties. Ja nekļūsit augstprātīgs, cilvēki būs labvēlīgi un izpalīdzīgi. Naudas lietās rīkojieties ar apdomu – risks var nest gan ieguvumu, gan zaudējumu. Ģimenē iespējami pārpratumi. Mierīgi visu noskaidrojiet – notikušais nebūs strīda vērts. No uzkrātā stresa atbrīvos došanās dabā.

SKORPIONS. Būs filozofisks noskaņojums. Bieži ilgosities pēc vienatnes. Saule būs it kā noslēpusies aiz mākoņiem, tomēr tās siltumu jutīsit. Būs gan stress, gan nepieciešamība aizstāvēt savu viedokli darbā un mājās. Nekam neatmetiet ar roku, ticiet saviem spēkiem! Draugu labā spēsit paveikt šķietami neticamo. Neuztveriet nopietni kāda mēlneša par jums safantazēto. Jūsu viedoklis tiks novērtēts un atzīts paziņu lokā. Par savtīga cilvēka palīdzību gan var nākties dārgi maksāt. Sargājiet sevi! Centieties nepaklupt grambās uz nelīdzena ceļa. Var sākt plānot vasaras saulgriežu pavadīšanu tuvu draugu lokā.

STRĒLNIEKS. Garīgs pacēlums, pieaugs fiziskā varēšana. Ir īstais laiks ar mīļoto izrunāt abiem būtiskas lietas. Laimīga apstākļu sakritība ļaus veiksmīgi sasniegt cerēto. Nesteidzieties mainīt profesiju, paplašiniet zināšanas savā darbības jomā. Nevainojama reputācija kādam ļaus iegūt cerēto darbu. Domājiet par saviem izteikumiem, lai jūs neuzskata par varaskāru. Tuvu stāvošs cilvēks paudīs jums patiesu cieņu, varat viņam uzticēties. Var likties, ka brūk miers mājās – kādu laiku pat izjutīsit diskomfortu, taču šī sajūta būs mānīga. Ieklausieties tuvinieku viedoklī, atrodiet kopēju saskaņas stīgu.

MEŽĀZIS. Enerģijas pieaugums. Var atjaunoties ieplaisājušas attiecības, kāds pastiprināti steigsies jums paust savas jūtas. Turpiniet darboties savas karjeras labā. Panākumi cels pašapziņu. Gūsit vērtīgu pieredzi. Palīdziet kādam, kurš vairs necer uz atbalstu, – citreiz dzīve par labo darbu jums atgādinās. Esiet piesardzīgs, izrakstot pilnvaru naudas darījuma veikšanai. Izbraukums noritēs veiksmīgi, bet citādi, nekā bijāt domājis. Koncentrējoties būs pa spēkam vadīt notikumu gaitu. Kopiet attiecības ģimenē, esiet uzmanīgs un iejūtīgs pret atvasēm un vecākiem. Veidojiet labestīgu gaisotni.

ŪDENSVĪRS. Mēģināsiet visu paspēt. Var aktualizēties darba attiecību jautājums, un periods piemērots karjeras veidošanai. Atturieties problēmas risināt tiesas ceļā. Veiksmīgs laiks brīvdabas pasākumiem. Sadarbošanās komandā prasīs iecietību. Iespējams saņemt finansiālu atbalstu no tuva paziņas. Centieties mazināt parādus vai vismaz tos nepalielināt. Nekādā gadījumā nav ieteicams ņemt kredītu – parādu jūgs var kļūt nepanesams. Risināsiet atvašu nodarbinātības jautājumus. Sadzīviskie pienākumi mājās tiks atstāti novārtā. Ieteicams lūgt palīgā lietpratēju.

ZIVIS. Jums nepieciešama atelpa no darbiem un problēmām. Ļaujiet tuviniekiem parūpēties par jums. Pagaidām nesteidzieties dibināt jaunas attiecības, jo nespēsit atturēties nesalīdzinot, bet tas nebūs par labu jaunajam draugam. Var izdoties riskants, bet apdomāts pasākums. Veiksmīgas darījumu sarunas. Risināsiet tālejošus plānus, parakstīsiet labu sadarbības un atbalsta līgumu. Apmeklējiet koncertus, lasiet grāmatas, klausieties mūziku! Māju sajūtu radīs kopīgas vakarēšanas pie klāta galda. Izrunājiet dienas iespaidus, smaidiet, sakiet cits citam mīļus vārdus – jo vairāk, jo labāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko