Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas horoskops: 29. aprīlis - 5. maijs

Nedēļas horoskopu no 29. aprīļa līdz 5. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Dienas mierīgi un klusi sekos cita citai – tāds personīgs, neatvairāms nogurums. Darbā māks ideju un vēlmju apsīkums, vēlēsities biežāk palikt vienatnē un daļu pienākumu uzticēsit labiem kolēģiem. No pelēcības izsitīs it kā nenozīmīgs sīkums – jauna apģērba kārta, brauciens ārpus dzīvesvietas, interesanta grāmata, saruna ar paziņu. Baudiet mirkļus, kas dos jaunu spēku, radīsies jauda iesākto darbu īstenošanai. Atstājiet vēlākam laikam nopietnas sarunas ģimenes lokā – pašlaik būs grūti atrast īstos vārdus saistošai tēmai. Vajag labi izgulēties, atpūsties un ar svaigu galvu turpināt gaitas.

VĒRSIS. Konflikta situācijās svarīgi saglabāt cieņpilnu mieru, attiecībās atturieties pacelt balsi. Neesiet sīkumains. Biznesā varat slēgt vienošanos, veikt investīcijas, iegādāties ko nozīmīgu. Iespējams ļoti izdevīgs līgums. Apdomājoties mērķtiecīgi uzveiksit pēkšņi radušos šķēršļus. Esiet godīgs attiecībās ar visiem, palīdziet tuvākajam draugam ķibelē. Gādājiet par veselīgu uzturu, parūpējieties par laba ārējā izskata uzturēšanu. Sportojiet, biežāk dodieties dabā. Baudot saules starus, esiet uzmanīgs, ievērojiet mēru. Iegādājoties jaunas drēbes, labi saglabājušās vecās nododiet labdarībai.

DVĪŅI. Laiku paņems attiecību kārtošana ar partneriem. Neizpildīts solījums vai aizmirsts parāds var kļūt par konflikta cēloni. Draugi mudinās izmēģināt spēkus jaunā jomā, taču nevajadzētu īpaši paļauties uz palīdzību no malas – veiksies darbi, kuros atbildība par visu guls uz paša pleciem. Nopietni piestrādājiet pie kvalitatīva rezultāta, precīzi izpildiet plānoto. Pašsajūta mudinās nopietnāk rūpēties par veselību. Painteresējieties par vecāku vajadzībām un ģimenes locekļu interesēm arī tad, ja šķiet, ka ar viņiem viss ir pilnīgā kārtībā. Nāksies atlikt plānus, kas saistīti ar paša vajadzībām.

VĒZIS. Neapmierinātības un izdegšanas sajūta. Ja briest konflikts attiecībās, novērtējiet situāciju ar mīļotā cilvēka acīm. Pārdomāsiet iespējas rudens pusē mainīt darbu. Apdomīgi reaģējiet uz notiekošo, izvairieties no steigas, asiem vārdiem un neapdomātas rīcības. Netērējiet enerģiju, vadot laiku neapmierinātu ļautiņu kompānijās – mūžīgā žēlošanās nosūc apkārtējo cilvēku enerģiju. Pavasara talkās ieviesiet kārtību savā lauku īpašumā. Ja atvasēm vajag naudu izklaidēm, dodiet iespēju viņām to nopelnīt, pildot pienākumus mājās, pieskatot mazākos brāļus vai māsas, sakopjot savu istabu.

LAUVA. Būsit aizmāršīgs, tāpēc perioda sākumā nepieciešama īpaša koncentrēšanās. Apgūstiet jaunas prasmes. Pārsteigs negaidīts darba piedāvājums profesionālo interešu jomā. Radīsies iespēja pierādīt sevi radošā ilgtermiņa projektā. Ja kādu laiku bijāt bez darba un samazinājās iztikas līdzekļi, vienā brīdī situācija var strauji mainīties. Lielākais klupšanas akmens var būt nedrošība – pārvariet to, mācoties no citu pieredzes, jums tam tiks dots laiks un iespējas. Varat rūpīgi sākt plānot vasaras ceļojumu uz savu bērnības zemi. Ja līdzi dosies arī atvases, gūsit patiesu gandarījumu.

JAUNAVA. Mīļotajiem mierīgs, skaists un piepildīts siltu attiecību laiks. Biznesā var sākt ko pilnīgi jaunu vai investēt veiksmīgā pašreizējā projektā. Sasteigta darba intervija nenesīs cerēto rezultātu. Neesiet augstprātīgs pret cilvēkiem, sevis pārvērtēšana var sāpīgi atspēlēties. Ar varu rīkojoties, sastapsit stipru pretestību. Atrodiet laiku aizņemtībā, lai veltītu uzmanību, mīlestību un gādību atvasēm. Stipriniet jaunajā paaudzē pārliecību par saviem spēkiem, iedrošiniet bērnus piepildīt sapņus. Harmoniju savējo starpā panāksiet, rēķinoties ar katra iespējām un vajadzībām.

SVARI. Pamanīsit, ka mīļotais cilvēks bieži ir nervozs, vilks uz strīdiem. Netinciniet, gaidiet īsto brīdi atklātai sarunai. Darbā vairākkārt būs jāatgriežas pie nepabeigtiem projektiem, vadība gaidīs no jums lielāku enerģiju un atdevi. Nekritizējiet sevi, izdariet visu, ko var, un ejiet tālāk. Iespējams, esat noguris. Pārlaidiet šo periodu, pagaidām nemeklējot citu darbavietu. Nav ieteicams ņemt kredītu vai aizdot naudu. Iespējams, vasarā pašam būs nepieciešami līdzekļi ceļojumam vai kādam pirkumam. Mīļā miera labad laidiet gar ausīm vecāku pārmetumus. Esiet sirsnīgs un labvēlīgs.

SKORPIONS. Nepārmetiet mīļajam draugam aizmāršību vai nevērību – tie ir nebūtiski sīkumi pašreizējā trauksmainajā laikā. Periods piemērots, lai tiktu skaidrībā par savām patiesajām jūtām. Nekrājiet negatīvas emocijas, uzmundriniet un atbalstiet apkārtējos cilvēkus. Dzīvojieties saules pusē. Domstarpības izdosies noregulēt mierīgā ceļā. Ja jūtat, ka jums pietiek spēka, var pameklēt papildu darbu. Varat palīdzēt citiem, bet nepārtērējiet esošās enerģijas rezerves. Eksperimentējiet ar nebijušām sajūtām. Būs dažādas iespējas atslēgties no ikdienas darbiem, izmantojiet savu uzkrāto jaudu pilnā mērā.

STRĒLNIEKS. Dinamisks un veiksmīgs periods. Zaļojošā pavasarī cerības un mērķi cels spārnos, romantiskās attiecībās plūdīs jaunas vēsmas. Tiešajā darbā izrādīsies, ka veicamā ir vairāk, nekā bijāt plānojis. Sargājiet laba darbinieka reputāciju. Var paplašināt darbības jomu, svarīgos pienākumus veicot perioda sākumā. Visu reizē nepaspēsiet. Neļaujiet karjeristam savtīgos nolūkos izmantot jūsu labsirdību. Svarīgi pēc ziemas parūpēties par veselību un labu izskatu. Iespējams, brīvdienās atvase iepazīstinās ar ļoti tuvo draugu. Lieciet lietā savu gudro prātu un nekritizējiet bērna izvēli.

MEŽĀZIS. Raibu notikumu periods. Iespējams spējš pavērsiens turpmākajā ceļā. Jo sirsnīgāku atbalstu sniegsiet mīļotajam cilvēkam, jo mierīgāks būs prāts. Kāda tikšanās pārbaudīs jūsu principu noturību. Rīkojieties tā, lai sirdsapziņa neko neliek nožēlot. Jūsu spožo ideju lietus žilbinās kolēģus. Lietišķos darījumos neko neapstipriniet bez rakstiskas vienošanās. Līgumos rūpīgi izlasiet arī sīkiem burtiem drukāto. Esiet ļoti piesardzīgs, iepērkoties vai ieguldot valsts vai savu personīgo naudu. Sarežģītās situācijās izmantojiet savu dzīves pieredzi un uzticamu draugu atbalstu.

ŪDENSVĪRS. Attiecībās esiet lādzīgs un iecietīgs. Uzklausiet mīļotā cilvēka pārdomas. Var rasties problēmas ar sadarbības partneriem. Gādājiet, lai tās nepāraug tiesu darbos. Noderēs spēja ne tikai runāt, bet arī uzklausīt. Meklēsit jaunas radošās izpausmes iespējas. Varat tikt pie sadarbības piedāvājuma. Vēlams izstrādāt mājas rekonstrukcijas vai celtniecības projektu, nostiprināt īpašuma tiesības. Izmantojiet laiku, neatliekot neko uz vēlāku. Nogurums var saasināt attiecības ģimenē. Svarīgi atklāti izrunāt neskaidrības, varbūt pat uz laiku pašķirties, lai saglabātu to, kas jums dārgs.

ZIVIS. Neizdosies veidot attiecību scenāriju pēc saviem noteikumiem. Atsakieties no ambīcijām, nesapostiet aiz sevis visus tiltus. Ar lielu pacietību vēl spēsit sakārtot pairušo kopdzīvi. Darbā profesionālo un radošo ideju kvalitāte piesaistīs cerētos sponsorus. Piemērots laiks personisko dokumentu kārtošanai valsts iestādēs. Pārbaudiet kredītu, līgumu un rēķinu termiņus. Turpiniet nopietni pievērst uzmanību ārējam izskatam. Eksperimentējiet ar idejām. Atturieties no cenšanās arvien no jauna atgādināt savus personīgos nopelnus atvašu dzīvē. Esiet uzmanīgs ceļā, un uz ārzemēm labāk doties ar lidmašīnu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko